Po przeczytaniu recenzji Bartka, zapragnąłem nabyć takie urządzenie. Przeglądnąłem oferty na Allegro i nie jestem w 100% przekonany do żadnego sprzedawcy. Proszę o pomoc w wyborze:
Chyba najpewniej wyglądają te pozycje:
1.
2.
3.

Głośnik Sony Ericsson MAS-100 [Allegro]
Started by Mikołaj, Sep 19 2011 10:39
6 replies to this topic
#1 ONLINE
Posted 19 September 2011 - 10:39
#2 OFFLINE
Posted 19 September 2011 - 17:09
O tym użytkowniku czytałem już różne opinie, sam oficjalny sklep SE sprawdził "oryginalność" któregoś z produktów sprzedawanych przez tego allegrowicza, test wypadł negatywnie. Do tego wersja bulk tego głośnika wygląda bardziej podejrzanie.
Najdroższa, ale za to 100% pewna opcja. Nie raz robiłem zakupy u tego sprzedającego, za każdym razem byłem zadowolony. Do tego jako jedyny posiada fotografie produktu i oryginalne opakowanie.
Inne aukcje posiadają suchy opis, bez real zdjęć = kupujemy kota w worku. Zawsze można prosić o zdjęcia na maila.
#3 ONLINE
Posted 19 September 2011 - 18:09
Też tak mi się wydawało co do tego najdroższego - TELEKOM. Kuszący był ten evo_allegro, ale coś mi nie gra w tej aukcji, a po tym co napisałeś już w ogóle odpada.
Dzięki za opinie, póki co i tak mają urlop, więc poczekam te 5 dni i poszukam może w innych miejscach, choć pytanie czy takie są?
Dzięki za opinie, póki co i tak mają urlop, więc poczekam te 5 dni i poszukam może w innych miejscach, choć pytanie czy takie są?
#4 OFFLINE
Posted 23 September 2011 - 18:11
Myślę, że warto kupić na tej aukcji, kolor srebrny, oryginalne opakowanie.
#5 ONLINE
Posted 23 September 2011 - 20:17
Nie ma jednak wzmianki o tym czy głośniki są nowe czy używane... napisałem maila, zobaczymy co odpowie 
"glosniki sa NOWE i za przesylke bez wzgledu na ilosc jest oplata jak za 1 szt"
Dwie sztuki zatem zakupione
Dzięki Bartek za link, mam teraz 2 sztuki w cenie jednej z aukcji, którą wcześniej mieliśmy na oku
Pozdrawiam

"glosniki sa NOWE i za przesylke bez wzgledu na ilosc jest oplata jak za 1 szt"
Dwie sztuki zatem zakupione

Dzięki Bartek za link, mam teraz 2 sztuki w cenie jednej z aukcji, którą wcześniej mieliśmy na oku

Pozdrawiam

#6 OFFLINE
Posted 23 September 2011 - 20:34
Super, daj znać kiedy przyjdzie paczka. Koniecznie zrób zdjęcia

#7 ONLINE
Posted 27 September 2011 - 22:07
Filmy oraz zdjęcia prezentujące urządzenie dodano tutaj:
http://www.sonyerics...-zdjecia-filmy/
Pozdrawiam
http://www.sonyerics...-zdjecia-filmy/
Pozdrawiam