Cześć!
Kupiłem niedawno Sony Ericssona Cedar. Wszystko działa poza podświetleniem - ekran nie ściemnia się mimo obniżania wartości podświetlenia w ustawieniach, cały czas jest 100% Czy to jest usterka sprzętowa telefonu, czy może poprzednia osoba bawiąca się tym telefonem coś powgrywała (patche albo coś)? Nie chcę go flashować, bo jest wgrany soft Central_Europe, a w formacie fbn dostępny jest tylko Russia, ale może FARem da się jakoś przywrócić te ustawienia.
Pozdrawiam
0
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 06 February 2024 - 16:42
#2 OFFLINE
Posted 08 February 2024 - 12:52
Witamy na forum, moze i to byc wgrany patch (nie pamietam czy taki byl dla cedara akurat, zobacz czy jest aplikacja jjpatcher w telefonie, wtedy prawdopodobnie to jest patch i wystarczy go usunac) albo usterka hw (mozliwe, ze ktos zmienial czesci tez na nieoryginalne), pozdrawiam not found
WALKMAN®
#3 OFFLINE
Posted 10 February 2024 - 22:47
Dzięki za odpowiedź i sugestie. Niestety w telefonie nie było aplikacji JJPatcher, przynajmniej nie kiedy ja go dostałem. Czy da się i jak rozpoznać wgrany patch, jeśli tej aplikacji nie było? Czy podmiana plików z rozpakowanego, niemodyfikowanego obrazu systemu telefonu coś da?
#4 OFFLINE
Posted 19 February 2024 - 21:31
bez jjpatchera nie dzialaja po prostu patche na CID80/CID81, obstawiam wiec usterke hardware...
WALKMAN®
Also tagged with one or more of these keywords: Cedar, J108, Podświetlenie
Sony & Sony Ericsson Phones →
GreenHeart Series →
Cedar →
Szukam patchy akustykiStarted by Pudell, 09 Nov 2016 patch, j108, cedar, audio |
|