jack79, on 01 August 2022 - 12:11, said:
To prawda,nocne są zaszumione ale i tak dużo lepsze niż te zrobione C702 ,a już może i odważyłbym się powiedzieć że podobnej jakości co robione 10. Co do grilla z bębna pralki to ten ze zdjęcia ma już podobno około 15 lat jak dziewczyna mówiła. U nas jest taka mentalność,nawet jak coś będzie warte 5 zł to i tak ukradną...
Xperia 10 nie jest tak idealna bo według mnie jest nieco cofnięta z wykonaniem o kilka lat i możesz mieć racje że k800i może robić podobne zdjęcia co Xperia 10 bo Sony chyba ostro oszczędzało na tym modelu :/ A jeszcze ta cena Xperii 10 :/ Ech :/ Za mniejsze pieniądze można kupić bardzo dobry smartfon używany i o wiele lepszy tak jak ja zrobiłem z Xperią XZ2 i jeszcze przy tym zaoszczędziłem sporo

Nie oszukujmy się grill z pralki bębna jest wytrzymalszy niż te kupione nowe grille w sklepach, co roku muszę kupować nowy grill bo się rozlatuje po kilku użyciach. Jak coś warte 5zł to w sam raz na jabola czy tam bączka z gołą babą na etykiecie

Fuj :/ Wolę jednak moją Coronę Extra i Perłę Miodową bo tanich piw i innych siarek nie uznaję. Choć wódki też nie piję bo dla mnie kojarzy się z byciem menelem :/ Na weselu wypiję za zdrowie pary młodej lub na urodzinach kieliszek lub dwa ale żeby pić np: z sąsiadem wódkę lub grillu to nie bo wolę kupić sobie Coronę i perłę miodową, Perłę Export niż coś co mi nie smakuje. Ogólnie nie lubię być pijanym i za młodu kilka razy się było nawet bardzo mocno pijanym ale jak to się mówi młody i głupi. Od 25 roku życia piję tylko odświętnie. po byłych przyjaźniach z nieodpowiednimi byłymi przyjaciółmi zostało mi tylko palenie papierosów które od lat próbuję rzucić i jakoś nie potrafię :/
Edited by osa355, 02 August 2022 - 12:24.