1 reply to this topic
#1 OFFLINE
Posted 12 October 2018 - 09:27
witam. Ostatnio wyciągnąłem z piwnicy mój D750i@w800i. Ku memu zaskoczeniu po naładowaniu odpalił, co mnie ucieszyło. Zacząłem więc używać go jako mojego głównego telefonu. Mam prośbę do posiadaczy tego modelu. Chodzi mi o paczki GFX, jakieś zacne, no i nie pomieszane, bo mam niby nawet stąd, ale niestety według mnie są chaotyczne a samemu jak lepiłem to coś poszło nie tak bo nazwy były inne niż powinny. Zmieniłem owszem, ale wyszło jeszcze bardziej nawalone. Mój soft to R1BD001 z pathem sysgfx. Nie mam opci wgrać elfów bo kabelek mi zaginął podczas akcji , po za tym nie przypominam sobie żebym je ogarniał za czasów świetności tego cuda. Z góry dziękuję za pomoc

LG K8 2017dual 500zł
D/k750@W800i bezcenne
Rzeczy niemożliwe robię od ręki.
Cuda, do siedmiu dni.
D/k750@W800i bezcenne
Rzeczy niemożliwe robię od ręki.
Cuda, do siedmiu dni.
#2 OFFLINE
Posted 12 October 2018 - 17:19
O sysgfxem to nie bawiłem się z 9 lat,ale wydaje mi się że SE image tool po otworzeniu maina (chyba przekonwertowanego na .raw ?) pokazywał ikony wraz z ich nazwami więc zawsze to jakieś ułatwienie
PS: Mam gdzieś ikony baterii i zasięgu od Satio także jak będziesz chciał to ci podrzucę,tylko tyle co będziesz musiał je dostosować pod rozdziałkę w D750i@W800i bo ja mam przystosowane do C905
PS: Mam gdzieś ikony baterii i zasięgu od Satio także jak będziesz chciał to ci podrzucę,tylko tyle co będziesz musiał je dostosować pod rozdziałkę w D750i@W800i bo ja mam przystosowane do C905
Edited by jack79, 12 October 2018 - 17:22.