Na powstanie tego tematu naszło mnie z racji i mam prenumeratę komputer świata, a w niej co miesiąc pełno kodów, które leżą i się marnują. Ja ich nie wykorzystam a zawsze komuś mogę się przydać.
By nie robić zbytnego bałaganu ogólne zasady
1. Wszystkie kody znajdują się w 1 poście.
2. Chcesz się podzielić kodem ? pisz w temacie, a ja go dodam w 1 poście z odpowiednią notką od kogo...
3. Jeżeli wykorzystasz kod, bądź zauważysz, że któryś nie działa, zgłoś to od razu
Kody / Bonusy
1.Fakt mobile (10GB internet)
SMS pod numer 4949 o treści:
- be9d3
- 0f757
- 4c7e9
- 20735
- 7a357
- 4fd6f
- cfea0
- 7f33d
- 8fab6
2. Farmerama
Dodatki w grze online Farmerama - do wykorzystania w serwisie GamePlanet (GamePlanet.onet.pl).
Nazwę gry Farmerama wpisujemy w wyszukiwarkę na stronie: , naciskamy Enter i klikamy na Graj.
Po założeniu konta w grze i zalogowaniu się klikamy na ikonę kodów bonusowych, a potem w pole na kod wpisujemy FARMAGP. Uwaga! Kody działają tylko na nowo założonym koncie do 31 sierpnia 2017 roku.
3. Hero Zero
Kod bonusowy do gry Hero Zero - do wykorzystania w serwisie GamePlanet (GamePlanet.onet.pl).
Kod jn2tbt4559jj26y należy podać w grze Hero Zero na stronie:
Kod pozwala uzyskać 150 oponek (pączków), które można wymieniać na cenne przedmioty, oraz siedmiodniowy 50-procentowy work booster wzmacniający supermoce
4. Multikurs
Kod 4a751g9izi promocyjny o wartości 49,90 zł dający 1-miesięczny dostęp do intensywnego kursu wybranego języka na platformie Multikurs.pl ( ). Po zarejestrowaniu i zalogowaniu się w serwisie Multikurs.pl należy przewinąć stronę na sam dół, kliknąć na Zrealizuj kod, podać kod i wybrać jeden z kilkunastu widocznych w serwisie kursów. Kod można zarejestrować w serwisie Multikurs.pl od 4 do 31 lipca 2016 roku.
5. Kreator CV InterviewMe
Uzyskany kod KSWIAT05X należy podać na stronie .
Po założeniu konta w serwisie i zalogowaniu się klikamy na Kreator CV i listu i wybieramy Cennik pakietów. Następnie wybieramy pakiet Plus i klikamy na Kup i pobierz teraz, a potem u dołu strony na Posiadam kod rabatowy i chcę go wykorzystać. Kod wpisujemy w Zamówieniu w polu Wpisz kod rabatowy.
6. League od Angels 2
Wykorzystując kody, można otrzymać w grze 200 topazów i 20 000 sztuk złota o łącznej wartości 35 złotych w grze League of Angels 2 na platformie GamePlanet ( ).
Aby użyć kodów, wchodzimy na stronę gry w serwisie GamePlanet ( ), wyszukujemy Legaue of Angels 2, logujemy się w grze i po przejściu tutoriala podajemy kod - 2A973SDZ78JVHM8M59
Kod nie ma ograniczenia czasowego, jednak można użyć go tylko raz.
7. Dodatki w grze Na ryby
Prezenty w grze online Na ryby: nowe łowiska, licencje, zanęty
Aby uzyskać dodatki w grze online Na ryby, wystarczy, że skorzystamy z WEB-KODU: 37828. (WEB-KOD wpisujemy w pole wyszukiwarki na stronie i wciskamy klawisz Enter). Otwiera się strona gry Na ryby. Logujemy się lub rejestrujemy, zamykamy powitalne komunikaty i klikamy na Odbierz prezent.
8. MyGreenSpace
Kod do MyGreenSpace - programu do projekowania ogrodów online. Kod daje 2-miesięczny dostęp do pakietu Optimum wartości 59 zł.
Kod 119448304 należy podać na stronie: wygraj.mygreenspace.pl/komputerswiat
Dane do logowania zostaną przesłane na podany adres e-mail w ciągu 24 godzin. Uwaga! wiadomość z danymi może wpaść do spamu naszej skrzynki!
9. SuperMemo
Kod pozwalający korzystać przez 4 tygodnie za darmo z 21 kursów językowych Supermemo No problem! To kursy 7 języków: angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, francuskiego, włoskiego, rosyjskiego i polskiego dla obcokrajowców. Każdego z tych języków możemy uczyć się na 3 poziomach zaawansowania.
Aby skorzystać z uzyskanego kodu - KSNPR-RN9P6-GFQ92-KMZWT-7CP4X, rejestrujemy się i logujemy na stronie Klikamy na przycisk menu w prawym górnym rogu okna i wybieramy Zrealizuj kod. Podajemy kod, klikamy na OK i wybieramy kursy.
Kod możemy zarejestrowac na platformie od SupeMemo.com 6 lutego 2017 roku do 31 grudnia 2018 roku.