Jump to content

Kody bonusy itp. Masz podziel się

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ONLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,670 posts
    • Time Online: 153d 5h 21m

Posted 11 June 2017 - 08:06

Na powstanie tego tematu naszło mnie z racji i mam prenumeratę komputer świata, a w niej co miesiąc pełno kodów, które leżą i się marnują. Ja ich nie wykorzystam a zawsze komuś mogę się przydać.

By nie robić zbytnego bałaganu ogólne zasady ;)
1. Wszystkie kody znajdują się w 1 poście.
2. Chcesz się podzielić kodem ? pisz w temacie, a ja go dodam w 1 poście z odpowiednią notką od kogo...
3. Jeżeli wykorzystasz kod, bądź zauważysz, że któryś nie działa, zgłoś to od razu ;)

Kody / Bonusy

1.Fakt  mobile (10GB internet)
SMS pod numer 4949 o treści:
-  be9d3
-  0f757
-  4c7e9
-  20735
-  7a357
-  4fd6f
-  cfea0
-  7f33d
-  8fab6

2. Farmerama
Do­dat­ki w grze on­li­ne Far­me­ra­ma - do wy­ko­rzy­sta­nia w ser­wi­sie Ga­me­Pla­net (Ga­me­Pla­net.onet.pl).
Na­zwę gry Far­me­ra­ma wpi­su­je­my w wy­szu­ki­war­kę na stro­nie:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

, na­ci­ska­my En­ter i kli­ka­my na Graj.
Po za­ło­że­niu kon­ta w grze i za­lo­go­wa­niu się kli­ka­my na iko­nę ko­dów bo­nu­so­wych, a po­tem w po­le na kod wpi­su­je­my FARMAGP. Uwa­ga! Ko­dy dzia­ła­ją tyl­ko na no­wo za­ło­żo­nym kon­cie do 31 sierp­nia 2017 ro­ku.

3. Hero Zero
Kod bo­nu­so­wy do gry He­ro Ze­ro - do wy­ko­rzy­sta­nia w ser­wi­sie Ga­me­Pla­net (Ga­me­Pla­net.onet.pl).
Kod  jn2tbt4559jj26y  na­le­ży po­dać w grze He­ro Ze­ro na stro­nie:

Kod po­zwa­la uzy­skać 150 opo­nek (pącz­ków), któ­re moż­na wy­mie­niać na cen­ne przedmio­ty, oraz sied­mio­dnio­wy 50-pro­cen­to­wy work bo­oster wzmac­nia­ją­cy su­per­mo­ce

4. Multikurs
Kod 4a751g9izi pro­mo­cyj­ny o war­to­ści 49,90 zł da­ją­cy 1-mie­sięcz­ny do­stęp do in­ten­syw­ne­go kur­su wy­bra­ne­go ję­zy­ka na plat­for­mie Mul­ti­kurs.pl (

). Po za­re­je­stro­wa­niu i za­lo­go­wa­niu się w ser­wi­sie Mul­ti­kurs.pl na­le­ży prze­wi­nąć stro­nę na sam dół, klik­nąć na Zre­ali­zuj kod, po­dać kod i wy­brać je­den z kil­ku­na­stu wi­docz­nych w ser­wi­sie kur­sów. Kod moż­na za­re­je­stro­wać w ser­wi­sie Mul­ti­kurs.pl od 4 do 31 lip­ca 2016 ro­ku.

5. Kreator CV InterviewMe
Uzy­ska­ny kod KSWIAT05X na­le­ży po­dać na stro­nie

.
Po za­ło­że­niu kon­ta w ser­wi­sie i za­lo­go­wa­niu się kli­ka­my na Kre­ator CV i li­stu i wy­bie­ra­my Cen­nik pa­kie­tów. Na­stęp­nie wy­bie­ra­my pa­kiet Plus i kli­ka­my na Kup i po­bierz te­raz, a po­tem u do­łu stro­ny na Po­sia­dam kod ra­ba­to­wy i chcę go wy­ko­rzy­stać. Kod wpi­su­je­my w Za­mó­wie­niu w po­lu Wpisz kod ra­ba­to­wy.

6. Le­ague od An­gels 2
Wy­ko­rzy­stu­jąc ko­dy, moż­na otrzy­mać w grze 200 to­pa­zów i 20 000 sztuk zło­ta o łącz­nej war­to­ści 35 zło­tych w grze Le­ague of An­gels 2 na plat­for­mie Ga­me­Pla­net (

).
Aby użyć ko­dów, wcho­dzi­my na stro­nę gry w ser­wi­sie Ga­me­Pla­net (

), wy­szu­ku­je­my Le­gaue of An­gels 2, lo­gu­je­my się w grze i po przej­ściu tu­to­ria­la po­da­je­my kod - 2A973SDZ78JVHM8M59
Kod nie ma ogra­ni­cze­nia cza­so­we­go, jed­nak moż­na użyć go tyl­ko raz.

7. Do­dat­ki w grze Na ry­by
Pre­zen­ty w grze on­li­ne Na ry­by: no­we ło­wi­ska, li­cen­cje, za­nę­ty
Aby uzy­skać do­dat­ki w grze on­li­ne Na ry­by, wy­star­czy, że sko­rzy­sta­my z WEB-KODU: 37828. (WEB-KOD wpi­su­je­my w po­le wy­szu­ki­war­ki na stro­nie

i wci­ska­my kla­wisz En­ter). Otwie­ra się stro­na gry Na ry­by. Lo­gu­je­my się lub re­je­stru­je­my, za­my­ka­my po­wi­tal­ne ko­mu­ni­ka­ty i kli­ka­my na Od­bierz pre­zent.

8. My­Gre­enSpa­ce
Kod do My­Gre­enSpa­ce - pro­gra­mu do pro­je­ko­wa­nia ogro­dów on­li­ne. Kod da­je 2-mie­sięcz­ny do­stęp do pa­kie­tu Op­ti­mum war­to­ści 59 zł.
Kod 119448304 na­le­ży po­dać na stro­nie: wy­graj.my­gre­en­spa­ce.pl/kom­pu­ter­swiat
Da­ne do lo­go­wa­nia zo­sta­ną prze­sła­ne na po­da­ny ad­res e-ma­il w cią­gu 24 go­dzin. Uwa­ga! wia­do­mość z da­ny­mi mo­że wpaść do spa­mu na­szej skrzyn­ki!

9. Su­pe­rMe­mo
Kod po­zwa­la­ją­cy ko­rzy­stać przez 4 ty­go­dnie za dar­mo z 21 kur­sów ję­zy­ko­wych Su­per­me­mo No pro­blem! To kur­sy 7 ję­zy­ków: an­giel­skie­go, nie­miec­kie­go, hisz­pań­skie­go, fran­cu­skie­go, wło­skie­go, ro­syj­skie­go i pol­skie­go dla ob­co­kra­jow­ców. Każ­de­go z tych ję­zy­ków mo­że­my uczyć się na 3 po­zio­mach za­awan­so­wa­nia.
Aby sko­rzy­stać z uzy­ska­ne­go ko­du - KSNPR-RN9P6-GFQ92-KMZWT-7CP4X, re­je­stru­je­my się i lo­gu­je­my na stro­nie

Kli­ka­my na przy­cisk me­nu w pra­wym gór­nym ro­gu okna i wy­bie­ra­my Zre­ali­zuj kod. Po­da­je­my kod, kli­ka­my na OK i wy­bie­ra­my kur­sy.
Kod mo­że­my za­re­je­stro­wac na plat­for­mie od Su­pe­Me­mo.com 6 lu­te­go 2017 ro­ku do 31 grud­nia 2018 ro­ku.

#2 OFFLINE   Goomowiec

Goomowiec

Zwycięzca konkursu foto "Pokaż z bliska atuty SE"

• User
  • 682 posts
    • Time Online: 31d 4h 48m

Posted 15 September 2017 - 20:50

Ten, jak ktoś na gogu nie ma pierwszego wiedźmina, to już może go mieć

Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?

0 user(s) are reading this topic