Witam. Otóż mam problem.
Po włączeniu aplikacji pokazuje się:
Zezwolić aplikacji na wysyłane do Internetu?
Oczywiście tak i pokazują się ustawienia internetowe i Łącz używając i wybieram INTERNET (Plus) lecz ciągle wywala to okno i można wybierac w nieskończoność. Dziwna sprawa.
Ogólnie głupia sprawa jak w domu nawet gdy mam włączone WiFi..
Mi się wydaje że to sprawa softowa chodź był niedawno wgrywany (no brand R1HA035).
Chyba że macie jakiś pomysł. Z góry dzięki.

Problem z internetem
Started by korpi90, Jun 12 2016 20:03
6 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 12 June 2016 - 20:03
#2 OFFLINE
Posted 13 June 2016 - 09:27
Jaką aplikację włączasz?? Masz dobrze skonfigurowany internet w telefonie?? Bo w moim w995 jest wszystko ok.
#3 OFFLINE
Posted 13 June 2016 - 14:59
Każdą. Np Facebook czy GG. Internet na pewno musi być dobrze bo konfiguracja ze strony sieci. Mi się wydaje że coś softowo chyba ;/
#4 OFFLINE
Posted 13 June 2016 - 15:22
to wgraj ponownie softa mu.
#5 OFFLINE
Posted 13 June 2016 - 18:25
Internet na ustawieniach plusa działa w domyślnej przeglądarce? Od kiedy tak? Wcześniej było dobrze?
WALKMAN®
#6 OFFLINE
Posted 13 June 2016 - 22:40
Nie wiem czy wcześniej było dobrze.
Telefon kupiłem tanio w loombardzie. Nowa obudowa w drodze.
Sprawdziłem kodem "prawo lewo" wszystko działa
Był jakiś syfiasty soft to od razu wrzuciłem czysty.
Dziwna sprawa. Jak mnie nie zmuli to zaraz wrzuce na nowo soft. Bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.
P.S. Nie wiem czy to robi lecz telefon chyba jest W995a*. Lecz chyba to nic nie robi.
* - niestety zerwana naklejka pod baterią
Telefon kupiłem tanio w loombardzie. Nowa obudowa w drodze.
Sprawdziłem kodem "prawo lewo" wszystko działa
Był jakiś syfiasty soft to od razu wrzuciłem czysty.
Dziwna sprawa. Jak mnie nie zmuli to zaraz wrzuce na nowo soft. Bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.
P.S. Nie wiem czy to robi lecz telefon chyba jest W995a*. Lecz chyba to nic nie robi.
* - niestety zerwana naklejka pod baterią
#7 OFFLINE
Posted 14 June 2016 - 09:32
W995a jest wyprodukowany na inny rynek światowy i może nie obsługiwać niektórych sieci naszych europejskich, np: gsm 900.
Soft musisz wrzucić od modelu w995a nie w995i bo jednak to jest różnica w tych softach.
Brak naklejki pod baterią może oznaczać że telefon mógł być kradziony.
Soft musisz wrzucić od modelu w995a nie w995i bo jednak to jest różnica w tych softach.
Brak naklejki pod baterią może oznaczać że telefon mógł być kradziony.