Witam
Czy oferuje jeszcze ktoś na forum usługi gsm online ? Bo może uda mi się kupić taniej Xperię Z1C ,ale z Orange więc i z simlockiem. Więc za odpowiednią opłatą skorzystałbym o ile jeszcze jest to możliwe

Serwis GSM online- Czy jeszcze istnieje ?
Started by jack79, Oct 17 2015 14:52
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 17 October 2015 - 14:52
#2 OFFLINE
Posted 17 October 2015 - 19:15
Simlocka możesz zdjąć kodem z allegro(testowałem) i działa.
#3 OFFLINE
Posted 17 October 2015 - 22:43
Witaj.
Z tego co wiem usługi na własny rachunek dalej świadczy bartq92
Wcześniej całym działem zajmował się Jurij, ale jak rozeszły się nasze ścieżki wiesz sam. Czy dalej w tym siedzi nie wiem. Co do opcji na Allegro nie wypowiem się bo nie miałem z nią styczności.
Pozdrawiam
Z tego co wiem usługi na własny rachunek dalej świadczy bartq92
Wcześniej całym działem zajmował się Jurij, ale jak rozeszły się nasze ścieżki wiesz sam. Czy dalej w tym siedzi nie wiem. Co do opcji na Allegro nie wypowiem się bo nie miałem z nią styczności.
Pozdrawiam

#4 OFFLINE
Posted 22 October 2015 - 19:15
Dzięki za odpowiedzi, ale nie udało mi się wygrać licytacji, ale w sumie to i dobrze, bo średnio mi się opłacało kupić za 500 zł Z1c z simlockiem w Orange podczas gdy były lepsze oferty. Ale poczekam do następnej wypłaty to wtedy będę miał większe pole do popisu. Co Bartq to i tak się do niego odezwę bo kupiłem wcześniej 2x P990i z simlockiem którego wypadałoby się pozbyć. Do jednego trzeba byłoby też wgrać język polski. Także tutaj taki serwis online jest jak znalazł