Jump to content

Sony Ericsson ELM(j10i2)-Problem z dzwonkiem połączeń przychodzących, GPSem i z cichymi rozmowami.

Sony ericsson Sony Ericsson ELM Sony Ericsson j10i2 Problem z dzwonkiem połączeń Sony Ericsson ELM(j10i2)-Prob Sony Ericsson problem Sony Ericsson problem z GPSem Problem z cichymi rozmowami

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   TheSlowik1997

TheSlowik1997
  • User
  • 24 posts
    • Time Online: 14h 52m
  • Kraj::
  • Operator: PLAY

Posted 29 July 2015 - 21:12

Witam wszystkich Posted Image .

Od 1,5 roku mam problem z moim klasykiem Sony Ericssonem Elmem(j10i2).
Mianowicie nie słychać dzwonka połączeń przychodzących oraz też dzwonka w budziku. Słychać tylko czasami. W 90-95% przypadków nie słychać dzwonka, ani w budziku, ani w połączeniach przychodzących.

Drugi mój problem z telefonem to GPS, który nie wyszukuje mi Żadnej Satelity,  Nic nie działało
mimo wielu prób i sposobów znalezionych w internecie. Po miej więcej 10s łączy mi z internetem.

Trzeci problem to ciche rozmowy tzn. gdy z kimś rozmawiam to słabo słychać tą osobę.

Czwarty problem to słaby zasięg.

Na pierwszy problem wyczytałem, że udało się komuś to rozwiązać za pomocą reinstalu softa.

Czy usuną mi się aplikacje z softu, które były od razu zainstalowane oraz smsesy, które są w pamięci telefonu???

Mój soft:  R7CA061

Domyślam się, że reinstal softu pewnie by pomógł ale chciałbym spróbować innej metody.

Oczywiście jak byście mieli linka do najnowszego softu oryginalnego to podajcie linka.

Jak by ktoś miał jakieś pomysły na rozwiązanie tych problemów to piszcie, bo chciałbym je najszybcie rozwiązać Posted Image .
  Proszę pilnie pomóżcie! Posted Image Posted Image

dante: Przeniosłem...

Edited by dante, 02 August 2015 - 17:22.

#2 OFFLINE   TheSlowik1997

TheSlowik1997
  • Autor tematu
  • User
  • 24 posts

Posted 02 August 2015 - 20:17

Dziękuje za przeniesienie tematu :D.

Parę dni temu chciałem aktualizować softa.
Program Sony PC Companion za akualizował mi softa ale do tej samej wersji co miałem wcześniej czyli R7CA061 :|.
O dziwo problem z dzwonkiem połączeń przychodzących się rozwiązał. Działa :D.
Chyba po prostu coś się w systemie posr###.
Ale z resztą są dalej problemy.

Będę próbował, aż do skutku.

Ma może ktoś pomysł???

Edited by TheSlowik1997, 09 August 2015 - 00:34.

#3 OFFLINE   TheSlowik1997

TheSlowik1997
  • Autor tematu
  • User
  • 24 posts

Posted 12 December 2015 - 11:03

FARem 2.0 i Seusem też próbowałem. No i to samo. Instaluje się ten sam soft co był, czyli R7CA061.

Chce zaktualizować do wersji R7CA065.

Proszę o pomoc!!!

Edited by TheSlowik1997, 12 December 2015 - 11:07.

Also tagged with one or more of these keywords: Sony ericsson, Sony Ericsson ELM, Sony Ericsson j10i2, Problem z dzwonkiem połączeń, Sony Ericsson ELM(j10i2)-Prob, Sony Ericsson problem, Sony Ericsson problem z GPSem, Problem z cichymi rozmowami

0 user(s) are reading this topic