Edited by krystianspoko, 23 May 2015 - 18:04.

W995 norweski simlock
Started by krystianspoko, May 23 2015 16:53
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 23 May 2015 - 16:53
Witam. brat przywiózł mi z norwegii telefon sony ericsson w995 srebrny. jak go włączyłem okazało się że język jest norweski i ma simlocka na norweskie sieci. Pogrzebałem w internetach i znalazłem info że jak wgram softa przez a2uploader to simlock zniknie. tak więc zrobiłem. pobrałem softa r1ha035 bo dużo osób chwaliło tego softa. wszystko ładnie się wgrało jest polski język ale simlock nadal jest. pobrałem customa na orange z waszego downloadu ale to nic nie dało.kartę mam z sieci orange.gdy wciskam <**< czyli personalizację mam otwartą kłódkę przy sieci i przy podsieci ale przy kodzie ESL kłódka jest zamknięta.jak zdjąć simlocka żebym chociaż mógł włożyć kartę z sieci orange? jak ktoś wie niech pisze. Z góry dzięki.Cid mam 53
#2 OFFLINE
Posted 25 May 2015 - 16:04
złe informacje miałeś, że simlock zniknie.Simlocka zdejmiesz w komisach albo poszukaj w necie kogoś z boxem,kto się tym bawi.Podałbym ale nwm czy mogę z pewnych względów...
#3 OFFLINE
Posted 26 May 2015 - 07:13
timmi, on 25 May 2015 - 16:04, said:
złe informacje miałeś, że simlock zniknie.Simlocka zdejmiesz w komisach albo poszukaj w necie kogoś z boxem,kto się tym bawi.Podałbym ale nwm czy mogę z pewnych względów...
Edited by krystianspoko, 26 May 2015 - 07:13.
#4 OFFLINE
Posted 26 May 2015 - 14:53
Simlocka możesz ściągnąć przez Internet wykonując polecenia osoby posiadającej boxa. Kiedyś sporo ofert było na Allegro, gdzie możesz zapoznać się dodatkowo z komentarzami i sam wystawić swój.