dante, on 30 April 2015 - 05:50, said:
Ja bym wybral jeszcze latwiejszy sposob. Sprzedaj go i kup sobie innego.
Nie będe sprzedawał telefonu który mi pasuje, a to że się kulturalnie pisząc "uszkodził" i serwisanci z bardzo dużą wadą wzroku nie zauważyli co się dzieje już nie moja wina.
Invar, on 30 April 2015 - 15:06, said:
A co powie kupującemu? Że serwis tego nie naprawi i będzie mógł sobie poużywać telefonu przez kilka sekund bo się sam wyłącza? Bez sensu, albo naprawić to samemu albo nie robić w konia kupującego.
Spróbuj wgrać FlashToolem wszystko. Zobaczymy czy pójdzie po factory resecie programem.
Telefon nie wejdzie mi w tryb flashu gdyż przy vol - mignie na pol sekundy czerwona i zielona dioda i flashtool wywala error przy wgrywaniu a pc companion w ogole nie wykrywa telefonu, fastboot działa (świeci niebieska dioda). Płyta główna pewnie padła, więc będę znów wysyłał do w-support .
Swoją drogą przed pierwszym wysłaniem działał flash i fastboot, ale telefon zaczął wariować dopiero na następny dzień. Myślałem że to przez custom roma (zrootowany z recovery stock 4.4.4), ale jak wgrałem lolipopa to już reset loop miał

Natomiast po moim mailu "motywacyjnym" do nich na drugi dzień pani odpisała żebym przysłał spowrotem z nowym papierem dopisując reklamacja naprawy