Boot Into Safe Mode On PS4

6 replies to this topic
#1 OFFLINE
#2 OFFLINE
Posted 27 February 2014 - 19:38
Może lepiej dokleić to do mojego tematu?
BTW, takie samo menu ma PS3. Wiem bo przed sprzedażą konsoli musiałem wgrać czysty soft i wyrzucić wszystkie moje gry(czas trwania to było coś około 20h+). Coś poszło nie tak i jedyne co mogłem zrobić to wgrać system przez Recovery menu, a to przy okazji wyczyściło dysk czyli zrobiło to co chciałem, ale w 20 minut
BTW, takie samo menu ma PS3. Wiem bo przed sprzedażą konsoli musiałem wgrać czysty soft i wyrzucić wszystkie moje gry(czas trwania to było coś około 20h+). Coś poszło nie tak i jedyne co mogłem zrobić to wgrać system przez Recovery menu, a to przy okazji wyczyściło dysk czyli zrobiło to co chciałem, ale w 20 minut

#3 OFFLINE
Posted 27 February 2014 - 21:18
Jutro jak bede mial chwile to zrobie osobne forum dla PS4. A swoja droga zastanawia mnir czy da sie (tak jak w PS3) wlaczyc czyszczenie konsoli?
#4 OFFLINE
Posted 27 February 2014 - 23:49
Czyszczenie konsoli? Ja PS3 próbowałem wyczyścić poprzez ustawienia fabryczne ale, że miałem za dużo gier na dysku to się konsola zacięła. Udało się wgrać soft przez recovery i przy okazji wyczyściło mi dysk. W PS4 zapewne jest to samo czyli ustawienia fabryczne.
#5 OFFLINE
Posted 28 February 2014 - 01:00
No nie do konca jasno sie wyrazilem. Chodzilo mi o to, ze trzymajac przycisk do wyjmowania plyty, przy jednoczesnym wlaczaniu konsoli, uruchamial sie wiatraczek w konsoli. Probowales tego?
#6 OFFLINE
Posted 28 February 2014 - 01:16
Nie, nie próbowałem. To było w PS3? Pierwszy raz słyszę o czymś takim

#7 OFFLINE
Also tagged with one or more of these keywords: Safe Mode On PS4, PS4
Sony & Sony Ericsson Phones →
Sony & Sony Ericsson World News →
Rabaty i promocje dla posiadaczy PS4. Każdy znajdzie coś dla siebie!Started by soniaczW800i, 17 Oct 2019 ![]() |
|
![]() |
||
Sony & Sony Ericsson Phones →
Sony & Sony Ericsson World News →
Playstation 4 Slim dla każdego? Nie przegap okazji !Started by soniaczW800i, 06 Oct 2019 ![]() |
|
![]() |
||
info
SONY →
PlayStation →
Playstation 4 →
Jak sprawdzić czy gra na PS4 posiada polski język. Lista gier CUSAStarted by soniaczW800i, 16 Jun 2019 ![]() |
|
![]() |
||
SONY →
PlayStation →
Playstation 4 →
Wymiana dysku twardegoStarted by dante, 28 Feb 2014 ![]() |
|
![]() |
||
SONY →
PlayStation →
Playstation 4 →
Dualshock 4 - Jak prawidłowo rozebrać? | How to correctly disassemble?Started by dante, 27 Feb 2014 ![]() |
|
![]() |