Tak. Potem w trakcie wszczyna się spór i można dużo ugrać bynajmniej u tego sprzedawcy. Wcześniej przestudiowałem wszystkie komentarze i itd. o nim same pozytywne. Natrafiłem jeszcze na takie coś. THL 100S
Please Login HERE or Register HERE to see this link!
Różnica w calach i aparacie Zopo ma 14MP. Tylko, czy w tych "gadach" wykorzysta się w pełni ich możliwości? i nie lepiej kupić jakąś 4-ro rdzeniówkę dużo tańszą no ale z mniejszymi możliwościami. Dodam, że telefon (inne rzeczy też) kupuję na dłuższą metę.
Dokonałem wyboru fakt, że z innym forum. Wybrałem THL-a.
Powód.
Przednia kamera 13MP
5" weświetlacz Zopo 5,5" ale to szczegół.
W testach wykręcił 31163(podają, że wyciąga 32613) bez pełnego obciążenia. Zopo 27261
No i wyświetlacz Gorilla Glass 3. Wiem, że z zetknięciem z piaskiem plażowy wszystkie wymiękają, no ale...na wyświetlacze z pisku szafirowego przyjdzie trochę poczekać a i cena będzie kosmiczna. No ale jak nam upadnie na chodnik niefortunnie to i to nie pomoże. Uważam, że na chwilę obecną te 2 modele biją Xperię Z i Z1 na głowę(i mojego laptopa ze stacjonarnym razem wziętych) zastanawiam się tylko, czy wykorzystam wszystkie ich parametry które mi oferują???
Edited by neron, 15 February 2014 - 22:32.