soniaczW800i, on 19 January 2014 - 22:29, said:
Pytania zawsze się jakieś znajdą

Bardzo fajnie że zechciałeś założyć ten temat, z pewnością przyda się osobom zastanawiającym się nad zakupem lecz mającym jakieś wątpliwości.
Ode mnie pierwsze pytanko jak sprawuję się nowy kontroler: panel dotykowy, czy jest wygodny w graniu, jak długo starcza jedno naładowanie?
Jeśli masz tylko ochotę zawsze możesz nagrać jakąś wideo recenzję, unboxing, lub napisać jakąś recenzję, wrażenia z użytkowania, z pewnością będą to wartościowe treści dla forum

Cóż, pad jest idealny

W porównaniu do PS3 to DS3 wygląda jak chińska zabawka

DS4 leży w mojej dłoni idealnie. Dla mnie jest on też wygodniejszy niż pad od X360. Panel dotykowy jest jak na razie dodatkiem np. w Killzone używamy do wybierania trybu pracy drona. Nie ma wielu gier które wykorzystują tą funkcję(a szkoda). Jedno pełne naładowanie(w zależności w co gramy) starcza na dosyć długo. Oczywiście DS3 trzymał dłużej ale to dlatego, że nie ma tylu bajerów co DS4. Ja już się przyzwyczaiłem do codziennego ładowania(dzięki smartfonom od Sony, chociaż moja Xperia Z1 trzyma 2 dni

)
dante, on 19 January 2014 - 22:56, said:
O super, dzięki za temat

Mnie interesuje twoje zdanie w kwestii awaryjności? Tyle się o tym czyta w sieci, nawet znalazłem ciekawy artykuł -
Please Login HERE or Register HERE to see this link!
Powiem tak, połowa tych rzeczy jest wyssana z palca. Konsolę mam od 12 grudnia i nawet po dłuższej grze konsola nie chodziła głośno. Jest niesłyszalna, płyty wciąga i wypluwa jak powinna, nie mam niebieskiej diody śmierci(o ile w ogóle takie coś istnieje) - ma to związek z tanimi kablami HDMI, które nie wchodzą do wejścia z tyłu konsoli jak powinny, nie odpadły mi żadne przyciski(sądzę, że to kolejna bzdura...), nie odpadł mi znaczek PS(kto to wymyślał...), obraz NIGDY mi nie zanikał od kiedy jej używam, konsola się nie zacina ani nie urywa głosu(głos jest przesyłany przez kabel HDMI więc to kabel bym stawiał jako usterkę a nie konsolę). No i na koniec perełka... Konsola się nie chwieję przy normalnym użytkowaniu... Trzeba użyć trochę siły aby ją ruszyć. Żeby dostać popsutą konsolę trzeba mieć naprawdę szczęście. Moją kupiłem w NeoNet i czekałem na nią niecały tydzień. w niedzielę złożyłem zamówienie, w czwartek już miałem konsolę. Udało mi się też kupić konsolę w promocji, i dzięki temu zapłaciłem trochę mniej
Mam nadzieję, że udało mi się odpowiedzieć na Wasze pytania.