1
Wspólnie stwórzmy bazę telefonów Forum Sony Ericsson World
Started by not found, Jan 16 2014 22:17
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 16 January 2014 - 22:17
Masz trochę wolnego czasu, chęci i lubisz telefony Sony & Sony Ericsson? Jeśli tak to zapraszamy do wspólnego tworzenia bazy telefonów Forum Sony Ericsson World
Każdy uczestnik projektu zostanie przydzielony do grupy Recenzent. Do Waszej dyspozycji oddajemy także Forum Recenzentów.
Chętnych prosimy o zgłaszanie się w tym temacie. W razie pytań służymy wyjaśnieniami.
Każdy uczestnik projektu zostanie przydzielony do grupy Recenzent. Do Waszej dyspozycji oddajemy także Forum Recenzentów.
Chętnych prosimy o zgłaszanie się w tym temacie. W razie pytań służymy wyjaśnieniami.
WALKMAN®
#2 OFFLINE
Posted 16 January 2014 - 22:38
I na czym miałaby polegać moja praca? Miałbym pisać recki? Czy opisywać telefony w tabelce, pod względem parametrów?
#3 OFFLINE
Posted 16 January 2014 - 22:47
Chodzi o parametry, recki to odrębna sprawa i oczywiście jeszcze bardziej cenna
WALKMAN®
#4 OFFLINE
Posted 16 January 2014 - 22:49
W takim razie mogę się tym zająć, jestem chętny
#5 OFFLINE
Posted 17 January 2014 - 04:06
a co z poprzednią bazą telefonów?
Pliki SE:
https://chomikuj.pl/...5/Sony Ericsson
https://chomikuj.pl/...5/Sony Ericsson
#6 OFFLINE
Posted 17 January 2014 - 05:00
Poprzednia zabral sobie byly administrator, gdyz uwazal, ze on jest jej tworca od podstaw. Redakcja forum doszla do wmiosku, ze stworzymy wlasna, bo po co sie spierac
#7 OFFLINE
Posted 17 January 2014 - 12:53
W sumie tak. A mam pytanie. Kiedyś podawałem stronkę na której screeny były zapisane z poszczególnych dni. Takie archiwum strony. Mógłby ktoś tym zaradzić linkiem?
Z niego autor haah zerżnął z mgsm a autorstwo tyle się ma co do ctrl+c -> ctrl+v. Jego baza telefonów ma nasze szaty. Śmiesznie to wygląda
I jak pisać? W załączniki Wam wysyłać?
Z niego autor haah zerżnął z mgsm a autorstwo tyle się ma co do ctrl+c -> ctrl+v. Jego baza telefonów ma nasze szaty. Śmiesznie to wygląda
I jak pisać? W załączniki Wam wysyłać?
Edited by slivka91, 17 January 2014 - 13:01.
"Ćwierkają wróbelki, od samego rana..."
#8 OFFLINE
Posted 17 January 2014 - 14:24
Jestem za , nawet bardzo.
Pomogłem? Daj plusika
Moja obecna lista telefonów:
K320 | W550 | W660 | W950 | W20 (Zylo)
Xperia XZ2 Premium | M4 Aqua