Nie mogę połączyć z komputerem przez USB
Started by Piotrek FH, May 02 2013 16:16
8 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 02 May 2013 - 16:16
Witam, tak jak w temacie nie mogę połączyć z komputerem przez kabel USB w trybie transmisji plików, chociaż w trybie PC (Windows) wszystko działa ok. Poza tym telefon zacina się po tym jak usuwałem poprzez Far'a aplikacje i niechcący usunąłem pliki odpowiedzialne za Widget Manager. Nie mogę zaktualizować oprogramowania w trybie "Napraw telefon" w PC Companion. Proszę o szybką odpowiedź.
#2 OFFLINE
Posted 02 May 2013 - 16:35
No to przeflashuj go Omniusem i po sprawie. A do transmisji plików i backupów polecam My Phone Explorer.
#3 OFFLINE
Posted 09 May 2013 - 16:36
A może ktoś przesłać mi cały folder tych aplikacji z tpa/preset/system/ams z softu R7CA064. Może w tym jest problem,
bo nic innego, poza tym i usuwaniem linków Sony Ericsson w nim nie robiłem
bo nic innego, poza tym i usuwaniem linków Sony Ericsson w nim nie robiłem
#4 OFFLINE
Posted 09 May 2013 - 16:59
poszukaj softu na forum i go rozpakuj albo prosciej wgraj od nowa

_________________________________________________________________________________________________pomogłem kliknij ^
#5 OFFLINE
Posted 09 May 2013 - 18:08
Gwarantuję Ci, że ten folder nie ma nic wspólnego z połączeniem USB
Tak jak poprzednicy - wgraj soft Omniusem: http://www.sonyerics...pomoca-omniusa/

#6 OFFLINE
Posted 10 May 2013 - 08:17
No, ale to wszystko zaczęło się gdy usunąłem wszystko z tego folderu... Mam wgrać tego MAIN'a i FS'a z http://www.sonyerics...ry/777-r7ca061/ wg poradnika i to wszystko wystarczy?
#7 OFFLINE
Posted 10 May 2013 - 09:41
Jeszcze customizację sobie ściągnij i dograj bo nie odpalisz telefonu. Po tym wszystko ma być OK.
not found: Poprawiłem pisownię.
not found: Poprawiłem pisownię.
Edited by not found, 10 May 2013 - 12:15.
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!
#8 OFFLINE
Posted 01 June 2013 - 10:57
Próbowałem tak zrobić jak było w poradniku, ale wyskakuje komunikat, że nie można połączyć z serwerem. Po odłączeniu od USB telefon co jakieś 5 minut restartuje się! Próbowałem również wgrać Maina i FSa z downloadu Omniusa i nic nie pomogło. Ten sam błąd.
#9 OFFLINE
Posted 01 June 2013 - 20:53
Widocznie mają znowu jakieś problemy z serwerami. W takim wypadku pozostaje Ci czekać aż Omnius się naprawi i ponowić flashowanie main, fs i customizacji, skorzystać z usług serwisu online jeśli Ci się spieszy lub udać się do pobliskiego serwisu w poniedziałek.