- Alcatel OneTouch Club+ - jeszcze go mam z całym kompletem, jednak coś się z wyświetlaczem stało i trochę mruga
- Nokia 3310 - nawet nie wiem za ile kupiona, potem sprzedana
- Nokia 6610i - kupiona za ok. 300zł, sprzedana za ile?
- Sony Ericsson W200i - zaliczył zgona 2-3tyg temu. Znaczy padł chyba LCD albo filtry - paski na ekranie. Pewnie kiedyś naprawię

- Nokia 6230i - bez komentarza
- Nokia 6288 - niby nie głupia, ale mnie nie urzekła. Kupiona za 220, teraz leży w szafce, czeka na reinstall oprogramowania
- Sony Ericsson K550i - kupiony na przedłużenie umowy, po dwóch latach sprzedany
- Samsung Avila - Zostawię ten model bez komentarza. Tragedia. Ze sprzedażą męczyłem się ponad miesiąc. Używałem może 3 dni...
- Sony Ericsson W580 - spodobał mi się, ale po roku sprzedzałem...
- Sony Ericsson W890 - urzekł mnie design

- Sony Ericsson C902
- Sony Ericsson W715 - jak go miałem to uważałem go za najlepszy sprzęt

- Sony Ericsson W595 - świetny sprzęcik, oczywiście w wersji czarno-czerwonej - piękny ^^
-. Sony Ericsson Xperia X1 - fajny sprzęt, mega wygodna klawiatura jednak nie miał "tego czegoś". Zarobiłem na nim chyba 30zł. Coś koło 320 sprzedawałem
- Sony Ericsson K550@W610i - nadal go mam, chcę sprzedać aktualnie
- Sony Ericsson W995 - sprzęt wymarzony. Nawet jak kupię coś innego to ten i tak w kolekcji zostanie. Główny telefon.
Co w planach?
- W902 - marzyłem o nim, teraz go kupiłem porządnie rozwalonego. Mam już wszystkie części. Do wtorku przyjdzie wyświetlacz i nowe gniazdo ładowania i powinien hulać.
- Jeśli będzie konieczna przesiadka na Androida to zapewne będzie to Xperia Mini Pro (biała ^^). Chciałbym Xperia Pro, ale to już spore budżety

- Szukam jakiegoś ogarniętego egzemplarza W960
- Chciałbym też pozyskać ciekawego K750
- Przymierzam się do kupna K800 - zawsze go chciałem mieć i kiedyś mieć go będę
- Chciałbym też W850
- Chciałbym również Xperię Active. Sam bym sobie jej nie kupił, ale jak bym miał dostać to nie odmówię

- Jak byłem jeszcze młodziutki (

- Chciałbym spróbować też korzystania z P1, ew. P990
Kilka tych "planów" jest

Kilka modeli na pewno zapomniałem. Było kilka tylko na parę dni, także zapewne one się w zestawieniu nie znalazły

Edited by marmal215, 05 August 2012 - 17:33.