Co sądzicie na temat tego telefonu?? Z tego co patrzyłem na dane techniczne to model ten na pozycji Gry ma zaznaczony X, czy to oznacza że wg nie działają na nim gry?
Jurij: Przenoszę to pytanie do właściwego działu.

Sony Xperia P
Started by zezego, Nov 08 2012 19:02
6 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 08 November 2012 - 19:02
#2 OFFLINE
Posted 08 November 2012 - 19:17
zezego, on 08 November 2012 - 19:02, said:
Z tego co patrzyłem na dane techniczne to model ten na pozycji Gry ma zaznaczony X, czy to oznacza że wg nie działają na nim gry?
Skąd taki wniosek?

#3 OFFLINE
Posted 08 November 2012 - 19:25
Wolałem się po prostu dopytać o te gry bo na niektórych stronach z danymi technicznymi był własnie tan X przy pozycji Gry. A co można powiedzieć o głośniku i baterii?
Albo co lepsze Sony Xperia P, Sony Xperia U czy może Sony Ericsson Xperia Ray?
Albo co lepsze Sony Xperia P, Sony Xperia U czy może Sony Ericsson Xperia Ray?
Edited by zezego, 08 November 2012 - 19:31.
#4 OFFLINE
#5 OFFLINE
Posted 08 November 2012 - 23:03
Zapewne autorowi chodzi o to, ze na jakichś stronach jest zaznaczone, ze ta xperia nie obsługuje gier. Na następny raz precyzyjniej formułuj wypowiedzi
a jesli chcesz porady to napisz, do czego bedzie służył telefon, do jakiej kwoty szukasz, nowy czy używka, po prostu najwazniejsze info. Bedzie łatwiej doradzić

DENON DJ
#6 OFFLINE
Posted 08 November 2012 - 23:45
No właśnie ciężko to stwierdzić bo np. w naszej bazie telefonów dostępne opcje zaznaczane są zielonym ptaszkiem a niedostępne czerwonym krzyżykiem. Ale są też i takie oznaczenia że np. [x] oznacza że coś jest a [ ] że nie ma. Simlocka w telefonach S1 można tak zdiagnozować na przykład
Jakieś gry Xperia P na pewno obsługuje

#7 OFFLINE
Posted 09 November 2012 - 10:06
Zapewne obsługuje większość gier wypuszczonych na Androida. Myślę, że inne GPU nie będzie wielką przeszkodą. Jakieś gry muszą być kompatybilne

DENON DJ