Czyszczenie nie pomaga już za bardzo.Ma ktoś pomysł co zrobić ?Wole od bardziej obeznanych się spytać niż szukać w googlach herezji.W koszty się nie chce bawić ,bo już nie warto.

Z joystickiem coraz gorzej...:(
Started by timmi, Nov 03 2012 02:28
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 03 November 2012 - 02:28
#2 OFFLINE
Posted 03 November 2012 - 02:33
Co znaczy nie pomaga? Czyszczenie spirytusem / izopropanolem lub w ostateczności jakimiś perfumami / sprężonym powietrzem przeważnie zawsze pomaga na zacinający się joystick w Sony Ericssonach. Wymiana joysticka to ostateczność... w dzisiejszych czasach czynność raczej nieopłacalna. Możesz też zgłosić swój telefon do konkursu Pimp Your SE i serwisant bartq92 wymieni Ci joystick na nowy - jeśli Twój telefon wygra

#3 OFFLINE
Posted 03 November 2012 - 09:35
Mi się wydaje,że jest wyrąbane od środka,kiedyś pomagało czyszczenie rok temu wcale nie chodził,wyczyściłem go i chodził potem już gorzej a teraz jak chce w dół to zatwierdza.
#4 OFFLINE
Posted 03 November 2012 - 14:46
timmi, on 03 November 2012 - 09:35, said:
Mi się wydaje,że jest wyrąbane od środka,kiedyś pomagało czyszczenie rok temu wcale nie chodził,wyczyściłem go i chodził potem już gorzej a teraz jak chce w dół to zatwierdza.
Też tak mam w swoim już 6 letnim K310i, jednak jak się mocniej naciśnie w dół to jeszcze zareaguje poprawnie, skoro czyszczenie to już raczej nic z tym nie zrobisz bez ładowania się w dodatkowe koszty
#5 OFFLINE
Posted 03 November 2012 - 16:12
A może bym wsadził płytę do spirytusu na dłużej wykąpać ją to może by coś pomogło czy strata czau i % ?
#6 OFFLINE
Posted 03 November 2012 - 21:21
Jeśli setka spirytusu kosztuje więcej niż K310 / K510 / W200 lub inny lepszy model - sam sobie odpowiedz na to pytanie