Po 7 latach reklam Plusa z kabaretem Mumio w roli głównej wygląda na to, że operator zamierza zmienić ich styl i klimat.
Zwycięzcą przetargu na obsługę marki Plus w zakresie szeroko rozumianej reklamy została bowiem agencja Change Communications, której efekty pracy będziemy mogli obejrzeć już podczas najbliższej świątecznej kampanii sieci.
Dotychczas realizowane i wielokrotne nagradzane spoty z kabaretem Mumio były od 2005 roku autorstwa agencji PZL.
Jak teraz będą wyglądać reklamy Plusa? W jaką stronę zdecyduje się pójść sieć? I czy zmiany te nie są czasem pokłosiem słabnącej pozycji rynkowej operatora...? Wydaje mi się, że pewien powiem świeżości się przyda, pytanie tylko czy spełni on nasze oczekiwania związane z określonym standardem, do którego przez te 7 lat zdążyliśmy się już przyzwyczaić.

Kabaret Mumio znika z reklam Plusa
Started by Mikołaj, Oct 09 2012 11:48
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 09 October 2012 - 11:48
#2 OFFLINE
Posted 09 October 2012 - 16:44
No cóż, wszystko się kiedyś kończy 
Proponuję wspólnie odśpiewać hymn na ich cześć za te lata świetnych reklam:

Proponuję wspólnie odśpiewać hymn na ich cześć za te lata świetnych reklam:
#3 OFFLINE
Posted 09 October 2012 - 17:02
To ja od siebie tylko dodam okrzyk "Zatrzymać czas!". Czasowstrzymaczowy maczo ftw! odszedł kot z reklam Heyah, teraz oni... zostaną same idiotyczne reklamy w tv (choć nie, zawsze zostaje genialny Żubr i ich reklamy)
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#4 OFFLINE
Posted 09 October 2012 - 21:00
Trochę szkoda, bo były to chyba najmniej irytujące reklamy. Mam nadzieję, że nowy styl nie będzie podobny do t-mobile

#5 OFFLINE
Posted 10 October 2012 - 12:32
No szkoda, bo co jak co ale reklamy Plusa z ich udziałem były naprawdę świetne i przy niektórych można było się uśmiać