"Show Your Imagination"
Do konkursu zgłosiliście jedynie 27 zdjęć. Nie ukrywam, że liczyłem na zdecydowanie wyższą frekwencję i szersze uruchomienie Waszej wyobraźni i domowych archiwów. Zdecydowanie lepiej było z jakością fotek, gdyż dobrych zdjęć nie brakowało. Ja jednak postanowiłem zakwalifikować do finałowej rozgrywki 7 zdjęć.
Zwycięską fotografią konkursu fotograficznego "Show Your Imagination" jest niesamowite zdjęcie zamieszczone przez Użytkownika kisielsonny o nazwie "SOUNDTROPOLIS 2012".
Drugie miejsce przypadło dla Użytkownika Goomowiec, który wysłał do nas zdjęcie przedstawiające "Przedostatni taki zachód słońca".
Na najniższy stopień podium wskoczyło kolejne, bardzo ciekawe ujęcie uchwycone także przez Goomowca pod niezwykłym tytułem: "Laser jak by się ktoś zastanawiał".
Miejsce czwarte zdobyło zdjęcie wykonane przez Użytkownika jack79 za zdjęcie pod tytułem "DSC 0365".
Piąte miejsce zajął krzysiek21nh za fotografię "DSC02972".
Szóste przypadło natomiast dla Radzia1234 za zdjęcie "Cudowny Zachód".
Z kolei ostatnim (siódmym) z wyróżnionych zdjęć jest kolejna fotografia dodana przez Użytkownika krzysiek21nh pt. "DSC 0058".
Wyniki konkursu:
1. kisielsonny - "SOUNDTROPOLIS 2012"
2. Goomowiec - "Przedostatni taki zachód słońca"
3. Goomowiec - "Laser jak by się ktoś zastanawiał"
--------------------------------------------------------------------
4. jack79 - "DSC 0365"
5. krzysiek21nh - "DSC02972"
6. Radzio1234 - "Cudowny Zachód"
7. krzysiek21nh - "DSC 0058"
Jako ciekawostkę dodam, że w czołówce znalazły się także zdjęcia: mikeya z górskiego szlaku, timmiego z tramwaju, carmastera18 i jego kameleona oraz krzyśka21nh - ujęcie muchy.
Dziękuje za udział w konkursie i zapraszam wszystkich do zgłaszania swych telefonów do Pimp Your Sony Ericsson. W sprawie nagród skontaktuje się z zainteresowanymi w najbliższym czasie.
Miejsce 1
Miejsce 2
Miejsce 3
Miejsce 4
Miejsce 5
Miejsce 6
Miejsce 7