Sieć O2 rozpoczęła głośną kampanię związaną z promocją Xperia T jako "Telefonu Bonda".
Sony Xperia T zakupiona w O2 będzie posiadać specjalne "bondowskie" dodatki (niestety nie karabin maszynowy i podręczony spadochron) takie jak: dzwonek 007, tapety, wygaszacz ekranu i zdjęcia z geo-tagami z filmu. Poza tym przy zakupie telefonu Brytyjczycy będą mogli za darmo otrzymać grę także z przygodami Jamesa Bonda.
Początkowo spekulowano także na temat specjalnego koloru obudowy (białego), który miałby towarzyszyć Xperia T z O2 jednak szybko zdementowano tę informację. Bondowska Xperia T z O2 będzie w kolorze czarnym.
Według mnie to bardzo fajna kampania promująca zarówno film, jak i telefon. Pewnie w Polsce szybko nie doczekamy się takiej akcji bo i Bonda i większej ilości grubszych portfeli brak, ale mimo wszystko fajnie obserwować, jak takie rzeczy odbywają się w innych krajach.
0
W UK Sony Xperia T jako "Telefon Bonda" dostępna tylko w sieci O2
Started by Mikołaj, Sep 13 2012 09:49
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 13 September 2012 - 09:49
#2 OFFLINE
Posted 13 September 2012 - 16:13
Całkiem przyjemny zestaw "dodatków"
Mam nadzieję, że bezproblemowo będzie można je przenieść do innych Xperii, choćby V
EDIT:
jeśli już to nie karabin maszynowy tylko Walthera PPK, a jeszcze lepiej Berette M418
Mam nadzieję, że ten utwór będzie tym dzwonkiem
Mam nadzieję, że bezproblemowo będzie można je przenieść do innych Xperii, choćby V
God, save the Queen
EDIT:
jeśli już to nie karabin maszynowy tylko Walthera PPK, a jeszcze lepiej Berette M418
Mam nadzieję, że ten utwór będzie tym dzwonkiem
Edited by First, 13 September 2012 - 16:33.
#3 OFFLINE
Posted 14 September 2012 - 03:20
Obawiam się, że niczym już nie zaskoczą... James sterował już BMW za pomocą swojego Ericssona, detonował ładunki wybuchowe, robił sobie defibrylację... Aczkolwiek chętnie popatrzę jak podróbka iPhone'a wylatuje w powietrze
#4 OFFLINE
#5 OFFLINE
Posted 17 September 2012 - 17:56
Jak informuje portal Komórkomania Xperia T w wersji limitowanej pojawi się również w Polsce:
link do pełnego artykułu:
W Orange na wyłączność pojawi się ekskluzywna wersja Xperii T nawiązująca do najnowszego filmu o przygodach Jamesa Bonda. Na jej pokładzie można będzie znaleźć specjalne tapety, muzykę i motywy ze Skyfall, jak również multimedia nawiązujące do poprzednich filmów o agencie 007.
link do pełnego artykułu: