Jump to content

W UK Sony Xperia T jako "Telefon Bonda" dostępna tylko w sieci O2

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 16h 11m

Posted 13 September 2012 - 09:49

Sieć O2 rozpoczęła głośną kampanię związaną z promocją Xperia T jako "Telefonu Bonda".

Sony Xperia T zakupiona w O2 będzie posiadać specjalne "bondowskie" dodatki (niestety nie karabin maszynowy i podręczony spadochron) takie jak: dzwonek 007, tapety, wygaszacz ekranu i zdjęcia z geo-tagami z filmu. Poza tym przy zakupie telefonu Brytyjczycy będą mogli za darmo otrzymać grę także z przygodami Jamesa Bonda.

Początkowo spekulowano także na temat specjalnego koloru obudowy (białego), który miałby towarzyszyć Xperia T z O2 jednak szybko zdementowano tę informację. Bondowska Xperia T z O2 będzie w kolorze czarnym.

Według mnie to bardzo fajna kampania promująca zarówno film, jak i telefon. Pewnie w Polsce szybko nie doczekamy się takiej akcji bo i Bonda i większej ilości grubszych portfeli brak, ale mimo wszystko fajnie obserwować, jak takie rzeczy odbywają się w innych krajach.

#2 OFFLINE   First

First

Były Moderator

• User
  • 197 posts
    • Time Online: 14d 5h 38m
  • Kraj::
  • Operator: Plus

Posted 13 September 2012 - 16:13

Całkiem przyjemny zestaw "dodatków"
Mam nadzieję, że bezproblemowo będzie można je przenieść do innych Xperii, choćby V

God, save the Queen

:)

EDIT:
jeśli już to nie karabin maszynowy tylko Walthera PPK, a jeszcze lepiej Berette M418

Mam nadzieję, że ten utwór będzie tym dzwonkiem :)

Edited by First, 13 September 2012 - 16:33.

Posted Image

#3 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Operator: Orange GO

Posted 14 September 2012 - 03:20

Obawiam się, że niczym już nie zaskoczą... James sterował już BMW za pomocą swojego Ericssona, detonował ładunki wybuchowe, robił sobie defibrylację... Aczkolwiek chętnie popatrzę jak podróbka iPhone'a wylatuje w powietrze :)

#4 OFFLINE   najodleglejszy

najodleglejszy
  • User
  • 184 posts
    • Time Online: 7d 12h 47m

Posted 14 September 2012 - 09:55

View PostFirst, on 13 September 2012 - 16:13, said:

Mam nadzieję, że ten utwór będzie tym dzwonkiem :)
jako miłośnik Moby'ego muszę wyrazić sprzeciw.

sent from my Mangophone

#5 OFFLINE   First

First

Były Moderator

• User
  • 197 posts
    • Time Online: 14d 5h 38m
  • Operator: Plus

Posted 17 September 2012 - 17:56

Jak informuje portal Komórkomania Xperia T w wersji limitowanej pojawi się również w Polsce:

W Orange na wyłączność pojawi się ekskluzywna wersja Xperii T nawiązująca do najnowszego filmu o przygodach Jamesa Bonda. Na jej pokładzie można będzie znaleźć specjalne tapety, muzykę i motywy ze Skyfall, jak również multimedia nawiązujące do poprzednich filmów o agencie 007.

link do pełnego artykułu:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

Posted Image

0 user(s) are reading this topic