Poza zdjęciami wykonanymi Sony Xperia "Mint" serwis nixanbal.com raportuje, że w modelu tym przyciski power/volume/camera usytuowane są na dole telefonu co ma ułatwiać korzystanie z nich za pomocą kciuka. Z innych informacji wynika, że nowe oprogramowanie to widżety takie jak kalkulator czy pilot.
Kolejne wieści przynoszą też następne parametry związane z Sony LT30p Mint:
- 4,6-calowy (720 x 1280) wyświetlacz,
- przyciski wbudowane w wyświetlacz,
- 1,5GHz dwurdzeniowy procesor Snapdragon S4 chipset (MSM8960),
- 1GB RAM,
- aparat 13 MpiX (1080p),
- przednia kamera (720p),
- 16GB wbudowanej pamięci,
- slot na kartę pamięci,
- wyjście MHL,
- wsparcie NFC,
- design zbliżony do Sony Ericssona arc,
- wbudowana "na stałe" bateria.
Jak Wam się podoba?
Źródło: nixanbal.com

Kolejne informacje o Sony Xperia (LT30) "Mint", przyciski wbudowane w wyświetlacz, design zbliżony do SE arc i wbudowana bateria...
Started by Mikołaj, Jul 13 2012 11:57
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 13 July 2012 - 11:57
#2 OFFLINE
Posted 13 July 2012 - 12:07
Czyżby Sony zmieniało juz swój klockowaty "styl"? To chyba dobrze, arc był całkiem przyjemny dla oka
Specyfikacja też niczego sobie. Zapowiada się ciekawie, choć Sony zapewne znowu coś odwali

#3 OFFLINE
Posted 13 July 2012 - 14:00
Jak dla mnie specyfikacja super ( według mnie S4 jest lepszym rozwiązaniem od tegry III )
mnie ciekawi który producent wpadnie na pomysł wyświetlacza HD o wielkości tak 4 - 4,3"
bo jak dla mnie większy ekran jest nie potrzebny, a rodzi on problemy z wygodnym noszeniem telefonu w kieszeni
mnie ciekawi który producent wpadnie na pomysł wyświetlacza HD o wielkości tak 4 - 4,3"

bo jak dla mnie większy ekran jest nie potrzebny, a rodzi on problemy z wygodnym noszeniem telefonu w kieszeni

#4 OFFLINE
Posted 13 July 2012 - 14:19
bartolinio3, on 13 July 2012 - 12:07, said:
Czyżby Sony zmieniało juz swój klockowaty "styl"? To chyba dobrze, arc był całkiem przyjemny dla oka
Specyfikacja też niczego sobie. Zapowiada się ciekawie, choć Sony zapewne znowu coś odwali 

odwali wydaniem telefonu na Android 2.3

Pomogłem? Daj plusika
Moja obecna lista telefonów:
K320 | W550 | W660 | W950 | W20 (Zylo)
Xperia XZ2 Premium | M4 Aqua