Jump to content

Nowe Sony Xperia w rękach Jamesa Bonda?

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h

Posted 29 June 2012 - 13:48

Według informacji, które obiegły sieć Sony Mobile planuje promocje swoich produktów w kolejnej części przygód agenta 007 w filmie Skyfall.

Posted Image

Produkcja wejdzie do polskich kin 26 października 2012 roku, zatem już niedługo przekonamy się czy nowe modele Xperia będą pomagać Jamesowi Bondowi w służbie Jej Królewskiej Mości.

Czekamy na trailer...

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 29 June 2012 - 14:04

Monotematyczność firmy Sony doszła do takiego dna, że nawet jak pokażą jakiegoś plackofona, to w ciągu ułamka sekundy nie będzie się dało rozpoznać jaki to model :) Znaków szczególnych - żadnych. Każde jest duże, czarne i z paskiem na dole. No chyba że pokażą pomarańczową Xperię SX lub czerwoną Xperię P w co wątpię. Poza tym nie lubię Craiga.

P.S.

Mam nadzieję, że nie użyją któregoś z kultowych SE jako detonatora bomby, tak jak to zrobili w przypadki T68i... Mia dwukrotnie służyła jako detonator :(

#3 OFFLINE   faflak

faflak

Zwycięzca Drugiego Quizu Forum Sony Ericsson World

• User
  • 707 posts
    • Time Online: 36d 13h 18m

Posted 29 June 2012 - 21:26

Trailery sa ...tylko nie ma w nich sony :(
_________________________________________________________________________________________________pomogłem kliknij ^

#4 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h

Posted 04 October 2012 - 19:36

No i już wiemy, że Xperia T jest nowym telefonem Bonda. Co prawda ja jej nie zauważyłem w trailerze, ale może Wam się uda...

Jak Wam się widzi zapowiedź nowych przygód Agenta 007?

0 user(s) are reading this topic