Jak wynika z internetowych przecieków w tym roku doczekamy się debiutu jeszcze czterech telefonów Sony Xperia. Nowe modele zapoczątkują drugą generację serii NXT i mają się nazywać: Xperia Z, Xperia C, Xperia E i Xperia Y.
Sony Xperia Z ma być modelem flagowym, a debiut tego telefonu zaplanowano na sierpień 2012. Co ciekawe pozostałe 3 modele mają się pojawić już w lipcu 2012, a zatem za parę tygodni.
Wszystkie telefony będą wyposażone w S4 Snapdragon chipset, wyświetlacz typu OLED, aparat Cyber-shot z serii T, certyfikat PlayStation oraz odtwarzacz Walkman. Brzmi chyba całkiem nieźle?
Jeśli to prawda to najbliższe targi CommunicAsia w Singapurze mogą się okazać niezwykle ciekawe. Przypomnijmy, że konferencja Sony ma się odbyć 20 czerwca.
Źródło: Xperia Blog

Przed nami druga generacja serii NXT: Xperia Z, Xperia C, Xperia E, Xperia Y
Started by Mikołaj, Jun 14 2012 10:09
6 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 14 June 2012 - 10:09
#2 OFFLINE
Posted 14 June 2012 - 10:44
Brzmi aż za dobrze. Może jeszcze xenon do tego?
Ja już nie wierzę w żadne obietnice firmy Sony, a tym bardziej jakieś plotki. Zostaną oficjalnie zaprezentowane - będzie co komentować.

#3 ONLINE
Posted 14 June 2012 - 11:52
Jeśli to prawda to Sony zaczyna się brać do roboty

WALKMAN®
#4 OFFLINE
Posted 14 June 2012 - 14:33
Mam nadzieję, że to wszystko się potwierdzi, należy tylko czekać na 20 z nadzieją 
Snapdragon S4 i certyfikat PlayStation mówią same za siebie

Snapdragon S4 i certyfikat PlayStation mówią same za siebie

Edited by First, 14 June 2012 - 14:38.

#5 OFFLINE
Posted 14 June 2012 - 14:46
Zapowiada się naprawdę ciekawie

aparat Cyber-shot z serii T

#6 OFFLINE
Posted 14 June 2012 - 18:47
Ciekawe czy będzie manualny korektor w walkmanie.Jestem ciekaw ile bateria wytrzyma
#7 OFFLINE
Posted 16 June 2012 - 18:42
Czyli szykuje się połączenie seri Cyber-shot i Walkman+ jeszcze certyfikat playstation pozostaje tylko mieć nadzieję że nic nie odwalą i nie będzie np. jakiś wad fabrycznych tak jak np. w Xperi S. A jeśli dodaliby ksenon w tych nowych Xperiach to byłby normalnie przełom