W sieci zamieszczono film, na którym porównano przeglądanie stron na Sony Xperia P i HTC One S.
Poza różnicą w samych podzespołach tych telefonów wartym zauważenia jest fakt, różnych wersji oprogramowania, które zostało zainstalowane w tych modelach.
Który telefon prezentuje się Waszym zdaniem lepiej?

Sony Xperia P vs. HTC One S - przeglądanie stron internetowych [video]
Started by Mikołaj, May 29 2012 16:11
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 29 May 2012 - 16:11
#2 OFFLINE
Posted 29 May 2012 - 20:06
Oba działają podobnie... + dla HTC za większy ekran, aczkolwiek jego kształt mi się nie podoba. Xperia P mimo że ma technologię "White Magic" ma znacznie ciemniejszy ekran... Nie wiadomo czy podświetlenie było ustawione równomiernie. Powiększanie lepiej działa na Xperii i chyba ta wygrywa, mimo mniejszego ekranu...
#3 OFFLINE
Posted 30 May 2012 - 11:39
Rzeczywiście moją uwagę od razu przykuł ten ponoć niesamowity wyświetlacz z Xperia P. Nie wiem, gdzie leży wina, ale na tym filmie znacznie lepiej (przyjemniej dla oka) prezentuje się ten z HTC. Może to ustawienia telefonu, może kamera zniekształca odbiór barw, a może ta żółtawa biel to właśnie jest ta magiczna biel?
#4 OFFLINE
Posted 30 May 2012 - 22:42
Rzeczywiście moją uwagę od razu przykuł ten ponoć niesamowity wyświetlacz z Xperia P. Nie wiem, gdzie leży wina, ale na tym filmie znacznie lepiej (przyjemniej dla oka) prezentuje się ten z HTC