Jump to content

Rusza Red Bull MOBILE Polska

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 19h 54m

Posted 02 September 2011 - 09:06

Od 2 września w sklepach w całej Polsce dostępny będzie starter

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

, w ramach którego klienci Play otrzymają m.in. 6 pakietów po 222 SMS-y, 1 GB danych na start oraz darmowe pakiety internetowe po każdym doładowaniu. Po wykorzystaniu pakietów można będzie dalej korzystać z internetu za darmo, jednak ze zmniejszoną prędkością. Każdy starter Red Bull Mobile zawiera w opakowaniu dodatkowo puszkę napoju Red Bull.

Red Bull Mobile na abonament to dwie dopasowane taryfy z abonamentem za 66 zł i 88 zł, w ramach których otrzymuje się dużą paczkę minut wymienialnych na SMS-y oraz pakiety danych. Podobnie jak w ofercie na kartę, po przekroczeniu pakietów dalej nie płaci się za transmisję danych, a zmniejszana jest tylko jej prędkość. Poza tym otrzymuje się również darmowe nielimitowane połączenia w ramach Red Bull Mobile i Play oraz darmowy dostęp do Facebooka, nk i przede wszystkim portalu mobilnego Red Bull Mobile (

).

W ramach oferty Red Bull Mobile można będzie wybrać jeden z trzech specjalnie przygotowanych smartfonów, dających pełny i łatwy dostęp do Świata Red Bulla. Każdy z telefonów działa z telefon działa z systemem Android i ma unikalny, jedyny w swoim rodzaju design Red Bull Mobile. Dla tych, którzy posiadają już swój telefon, Red Bull Mobile oferuje kamerkę akcji GoPro Hero HD do nagrywania w jakości filmów podczas imprez czy uprawiania sportów ekstremalnych.

Posted Image

Red Bull Mobile to również niezliczona ilość aplikacji i gier, jak na przykład gra Red Bull X-Fighters (ponad 2 miliony ściągnięć na świecie) czy Konkurs Lotów Red Bull. Aplikacja Red Bull Music Academy Radio umożliwi dostęp do ekskluzywnych nagrań, koncertów, wywiadów i innych wydarzeń muzycznych. Red Bull TV pozwoli na oglądanie programów telewizyjnych na ekranie komórki mix wydarzeń sportowych i muzycznych, bezpośrednie transmisje i materiały zza kulis dostępne przez 24 godziny na dobę. Dostęp do zawartości całego portalu, aplikacji i gier jest bezpłatny.

I jak Wam się podoba oferta "nowego operatora"?

Źródło:

#2 OFFLINE   W902

W902
  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 7h 49m

Posted 08 October 2011 - 10:55

Siemka!
Co sądzicie o tej sieci?Sam kupiłem starter i jestem bardzo zadowolony,na początku dostajemy 1GB pakiet internetowy,ale po jego wyczerpaniu można korzystać z internetu bez ograniczeń(niby ma być mniejsza prędkość,ale podczas surfowania ja nie odczuwam różnicy,tylko podczas ściągania,ale raczej rzadko coś się ściąga przez fona).Jaka jest wasza opinia na temat tej sieci?

Mikołaj: Witaj :) Już od pierwszych godzin istnienia RB Mobile mamy temat z tą informacją :) Mimo, że pod Play to jednak marka promowana jest osobno i dlatego znalazła się w tym dziale. Mam nadzieje, że będziesz nam zdawał relacje z działania tej sieci. Post przeniosłem. Pozdrawiam :)

1 user(s) are reading this topic