W tym temacie będą pojawiać się wszelkie informacje dotyczące awansu na stanowisko Junior Moderatora.
W dniu dzisiejszym mam zaszczyt powitać na tym stanowisku Adogarda.
Życzę przede wszystkim ogromu pracy, która nas jeszcze czeka A tak na poważnie, przyjemności z działania na rzecz Użytkowników i forum - a sam dobrze wiem jak duża może ona być
Pozdrawiam i witam na pokładzie!
0
Nowi Junior Moderatorzy
Started by Mikołaj, Sep 01 2011 14:40
11 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 01 September 2011 - 14:40
#2 OFFLINE
Posted 01 September 2011 - 14:46
Dziękuje bardzo za ten piękny kolorek . Postaram się pełnić swoją funkcją najlepiej jak to tylko możliwe.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
W995 forever
#3 OFFLINE
Posted 15 December 2011 - 15:31
Mam przyjemność poinformować, iż dziś funkcję Junior Moderatora objął marmal215.
Życzę powodzenia mając nadzieję, że będziesz czerpać jak największą przyjemność z pracy na rzecz rozwoju Forum Sony Ericsson World.
Gratuluję!
Życzę powodzenia mając nadzieję, że będziesz czerpać jak największą przyjemność z pracy na rzecz rozwoju Forum Sony Ericsson World.
Gratuluję!
#4 OFFLINE
Posted 15 December 2011 - 15:46
Powodzenia i ogromu pracy życzę
#5 OFFLINE
Posted 15 December 2011 - 15:56
Kolejna świeża krew . Powodzenie życzę
#6 OFFLINE
Posted 15 December 2011 - 16:03
Gratulacje marmal215, wytrwałości w piastowaniu funkcji Junior Moderatora i satysfakcji z rozbudowy najlepszego międzynarodowego forum Sony Ericsson i wkrótce także Sony
#7 OFFLINE
Posted 15 December 2011 - 19:42
Gratuluję awansu
Gry PS3/PS4 akcesoria?(więcej informacji można znaleźć w moich tematach w dziale giełda)
#8 OFFLINE
Posted 15 December 2011 - 19:48
Dzięki za wszelkie gratulacje Mam nadzieję, że nie będziecie mieli powodów zeby mnie wyrzucić to tak żartem a na poważnie mam nadzieję, że spełnie się w powierzonej mi roli. Jeszcze raz wielkie dzięki
DENON DJ
#9 OFFLINE
Posted 07 March 2012 - 23:14
Drodzy użytkownicy,
Mam przyjemność poinformować Was, że w dniu dzisiejszym stanowisko Junior Moderatora forum Sony Ericsson World objął użytkownik not found Życzę wytrwałości i czerpania satysfakcji z rozwijania naszego międzynarodowego forum Sony Ericsson, Sony i Ericsson
Mam przyjemność poinformować Was, że w dniu dzisiejszym stanowisko Junior Moderatora forum Sony Ericsson World objął użytkownik not found Życzę wytrwałości i czerpania satysfakcji z rozwijania naszego międzynarodowego forum Sony Ericsson, Sony i Ericsson
#10 OFFLINE
Posted 08 March 2012 - 15:02
W tym miejscu wypada tylko powitać Cię na nowym stanowisku i życzyć wytrwałości i radości z "pracy" na rzecz Forum
#11 OFFLINE
Posted 30 April 2012 - 21:02
Drodzy użytkownicy,
Jest mi niezmiernie miło Was poinformować, że w dniu dzisiejszym na stanowisko Junior Moderatora forum Sony Ericsson World awansował użytkownik bartolinio3 W imieniu Redakcji forum Sony Ericsson World gratuluję awansu i życzę owocnej pracy w rozwijaniu naszego międzynarodowego forum
Jest mi niezmiernie miło Was poinformować, że w dniu dzisiejszym na stanowisko Junior Moderatora forum Sony Ericsson World awansował użytkownik bartolinio3 W imieniu Redakcji forum Sony Ericsson World gratuluję awansu i życzę owocnej pracy w rozwijaniu naszego międzynarodowego forum
#12 OFFLINE
Posted 01 May 2012 - 06:08
Witamy w nowych szeregach, mam nadzieje, że w niedługim czasie przyjmiesz zielona szatę.