Samsung Galaxy Note, czyli telefon dla... słonia?
Started by Mikołaj, Mar 29 2012 09:11
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 29 March 2012 - 09:11
Bigger i better? Tak przynajmniej przekonuje Samsung promując Galaxy Note jak telefon dla... no właśnie kogo? Sam spot bardzo przyjemnie zrobiony, miło się go ogląda i patrzy na "zwierzaka" w tak zaawansowanej interakcji z telefonem. Automatycznie jednak pojawia się pytanie dla kogo jest ten telefon i jaki jest przekaz tej reklamy? Ja widzę, że słoń ma szansę sobie dać radę z jego obsługą 

#2 OFFLINE
Posted 29 March 2012 - 13:07
Fajny pomysł na promocję, aczkolwiek iphone w wersji XXL Korea mi się nie podoba. Z niecierpliwością oczekiwałem na scenę końcową, kiedy słoń weźmie trąbą tę kopię, położy pod nogą, wbije w ziemię po czym wytrąbi okrzyk radości
No ale się nie doczekałem

#3 OFFLINE
Posted 29 March 2012 - 20:22
No tak, samsung uderza na rynek, na który inni jeszcze nie dotarli. Według mnie może być to dobry ruch
Tylko czekać na kolejne słonie z Note 
A tak na serio, kiedyś byłem w Galerii Krk, na stoisku Samsunga, gdzie kobieta jedna rysowała na Note portret... efekt był zaskakujący.

A tak na serio, kiedyś byłem w Galerii Krk, na stoisku Samsunga, gdzie kobieta jedna rysowała na Note portret... efekt był zaskakujący.
#4 OFFLINE
Posted 29 March 2012 - 20:41
gdzie jedna rysowała na Note portret
Nie no reklama naprawdę fajna i klimatycznie zrobiona. Może już czas dać mojemu beagle X8 i zobaczymy co z tego wyjdzie...

#5 OFFLINE
Posted 29 March 2012 - 20:54
słonica?
Nie słonica