Otóż to wgrałem customize_upgrade.xml tam gdzie trzeba. Zegar owszem jest duży lecz nie ma możliwości zmiany na mały.. tylko od razu po włączeniu telefonu jest on duży. jaki jest problem.? wie ktoś?

[Rozwiązany] Duży zegar
Started by krzysiek21nh, Mar 13 2012 18:37
9 replies to this topic
#1 OFFLINE
#2 OFFLINE
Posted 13 March 2012 - 18:44
Nie rozumiem... wgrałeś customize_upgrade.xml żeby mieć duży zegar po czym narzekasz, że zegar nie jest mały?

#3 OFFLINE
Posted 13 March 2012 - 18:58
Ustawienia>wyświetlacz i ma być opcja: rozmiar zegara, trochę zaangażowania a nie od razu problem.
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!
#4 OFFLINE
#5 OFFLINE
Posted 13 March 2012 - 19:58
No bo customize_upgrade.xml na sztywno zmienia oryginalne wartości, a nie dodaje opcję do menu. Jak chcesz zmniejszyć zegar - wgraj odpowiednie customize_upgrade.xml
Mysle, ze dodanie funkcjonalnosci zmiany rozmiaru zegara z poziomu menu byloby mozliwe za pomoca patcha...ale komu w dobie Androida chce się w to bawić

#6 OFFLINE
Posted 13 March 2012 - 20:25
Nie wiem dlaczego akurat u Ciebie w wyświetlaczu nie ma tej opcji. U mnie w Zylo po wgraniu tego pliku wskoczyła opcja "rozmiar zegara-mały-duży" spróbuj wgrać mój powinien pasować to ta sama platforma.
Attached Files
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!
#7 OFFLINE
#8 OFFLINE
Posted 14 March 2012 - 23:05
Działa Ci?
#9 OFFLINE
#10 OFFLINE
Posted 15 March 2012 - 17:05
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony Ericsson World poprzez PW.