Jump to content

Sony Xperia P do wygrania na fanpage Sony Xperia

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 19h 55m

Posted 02 March 2012 - 21:12

Na oficjalnym profilu Sony Xperia pojawił się konkurs, w którym do wygrania jest jeszcze gorąca Sony Xperia P.

Aby wygrać trzeba grać... aby grać trzeba odpowiedzieć na następujące pytanie:
"What colour magic makes the screen on the Xperia™ P shine the brightest?"

Więcej szczegółów tutaj:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

PS. Zabawa trwa tylko do 5 marca.

#2 OFFLINE   phillix

phillix

Zwycięzca konkursu foto "Wiosna, ach to TY"

• User
  • 2,024 posts
    • Time Online: 73d 14h 22m
  • Kraj::
  • TelefoniPhone 5
  • Operator: Virgin Mobile

Posted 02 March 2012 - 21:47

Głosowaliście?
Ja tak. Wybrałem "WHITE". Na MWC była mowa o "WhiteMagic".
Posted Image

#3 OFFLINE   Jurij

Jurij
  • Banned
  • 8,493 posts
  • Kraj::
  • Operator: Orange GO

Posted 03 March 2012 - 04:04

Fajnie by było, gdyby ktoś z forum ją zgarnął :) Ja jestem z kolei ciekaw, kiedy Sony i inne firmy przestaną faworyzować fejsbuka. Nie wiem, dostają jakieś profity z tego tytułu? Z tego co mi wiadomo w stanach facebook przestaje być popularny. Czas najwyższy, żeby ludzie się opamiętali... Jak chcą robić konkursy - niech robią dla wszystkich na swojej stronie, a nie tylko dla tych co mają konta w tej kiepsko zabezpieczonej bazie danych...

#4 OFFLINE   not found

not found

Moderator

• Super Moderator
  • 2,433 posts
    • Time Online: 107d 10h 48m

Posted 03 March 2012 - 10:16

Brałem już udział w tych konkursach(do wygrania były: Ray, Mini pro i inne) i ani razu nie udało mi się :P Ale cały czas próbuje. Teraz też głosowałem na white :)

NightRider: Post użytkownika phillix został usunięty - 4l.
WALKMAN®

#5 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 19h 55m

Posted 06 March 2012 - 10:28

Nie wiem ile będziemy musieli poczekać do zmierzchu facebooka i sposobu prowadzenia marketingu tym kanałem, ale mam nadzieje że ten czas jest bliski. Nie potrafię zrozumieć dlaczego potentaci technologii uzależniają się w taki sposób od innej korporacji. Owszem są plusy - rozpoznawalność, skala, łatwość dotarcia do odbiorców, zarejestrowani użytkownicy itd, ale czy tym sposobem nie pozbawia się odrębności, unikatowości? Obecnie wielkie koncerny, operatorzy nie potrafią zorganizować choćby jednego konkursu, akcji bez udziału "lubię to". Już w tej chwili nie warto odwiedzać strony głównej Sony (i innych firm), bo jeśli będzie się tam miało coś ciekawego pojawić to na pewno opublikowane to zostanie na FB.

0 user(s) are reading this topic