Witajcie.
Przeglądam różne newsy w Internecie od góry do dołu i nie znalazłem nigdzie informacji potwierdzającej bądź zaprzeczającej pojawieniu się Xperia active u któregoś z operatorów. Czy ktoś z Was ma może informacje czy i kiedy ewentualnie ten telefon pojawi się w jakiejś sieci?

Xperia active w ofercie operatorów?
Started by Mikołaj, Feb 02 2012 12:12
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 02 February 2012 - 12:12
#2 OFFLINE
Posted 02 February 2012 - 16:07
Powinien już być. Jeżeli w ofertach na stronie operatora nie ma tzn, że jeszcze nie, więc niczego ukrytego nie ma. Chyba, że stare oferty jeszcze mają. W ( chyba ) plusie widziałem gdzieś jakie telefony będą dostępne i kiedy, ale to już dawno było, strona się zmieniła.
Ps. A nie taniej wyszło by kupić przez eBay? Jeżeli masz w ogóle ten telefon w planach

#3 OFFLINE
Posted 02 February 2012 - 16:11
Przecież w Plusie jest już active, przynajmniej w tym warszawskim salonie na Chmielnej , na temat którego wrzucałeś filmik na forum

#4 OFFLINE
Posted 02 February 2012 - 18:44
Hmmm z tego co się orientowałem Xperia active nie posiada w swojej ofercie żaden operator... Na stronie plusa nie znalazłem również tego modelu... ale może za krótko szukałem, choć google też nie wypluło żadnych powiązań pomiędzy active a plusem.
Boje się, że telefon nie trafi do żadnego operatora, a wtedy o niższych cenach będziemy mogli zapomnieć - stąd moje pytanie. Z mojego punktu widzeni w ogóle najlepiej by było, gdyby T-Mobile miał active w swojej ofercie.
Boje się, że telefon nie trafi do żadnego operatora, a wtedy o niższych cenach będziemy mogli zapomnieć - stąd moje pytanie. Z mojego punktu widzeni w ogóle najlepiej by było, gdyby T-Mobile miał active w swojej ofercie.
#5 OFFLINE
Posted 02 February 2012 - 20:44
Na pewno jak wejdzie do jakiegoś operatora to od razu będą reklamy 

#6 OFFLINE
Posted 04 February 2012 - 12:16
Coś słabo szukałes Mikołaju:
Ajć sorry nie zauważyłem, że pisze niedostępny, czyli standard w tej sieci
Ajć sorry nie zauważyłem, że pisze niedostępny, czyli standard w tej sieci

Edited by mikey, 04 February 2012 - 12:17.

#7 OFFLINE
Posted 04 February 2012 - 13:17
Chwilowo niedostępny
Jednak jakaś tam zapowiedź pojawienia się tego modelu w najbliższym czasie jest 
Czy ma ktoś jeszcze jakieś wiadomości na temat Xperia active u innych operatorów?

Czy ma ktoś jeszcze jakieś wiadomości na temat Xperia active u innych operatorów?
#8 OFFLINE
Posted 04 February 2012 - 14:13
Przeglądałem i nic nie znalazłem.
Co ciekawe, ceny nowych na allegro znacznie spadły, za 930 można już dostać.

Żal mi będzie rozstać się z Satio, jednak chwilą z którą kupię active, zbliża się coraz szybciej