Jump to content

Motorola RAZR taniej w ostatni weekend przed świętami

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   marmal215

marmal215
  • User
  • 607 posts
    • Time Online: 21d 6h

Posted 17 December 2011 - 10:06

Sieć Play wprowadziła sporą obniżkę cen Motoroli RAZR. Szkoda, że obniżka ceny jest zarezerwowana wyłącznie dla taryfy All Inclusive MAX. Ceny spadły nawet o 500zł (wprawdzie w najdroższym abonamencie ale jednak).
Najciekawiej wg mnie (i autora wpisu w serwisie komorkomania.pl ;) ) wypada abonament za 95zł miesięcznie. Dostajemy w niej RAZR'a w cenie "zaledwie" 949zł. Do tego wykupujemy abonament 115zł, a płacimy 95zł. Dodatkowo dostajemy ciekawe pakiety minut, sms i MB.
Myślę, że jeśli ktoś zamierza podpisać umowę z tą siecią, warto rozważyć taką propozycję. Wszakże jak pisze autor wpisu:

W końcu 500 zł piechotą nie chodzi, za tę kwotę można spokojnie kupić drugi tani smartfon i np. ofiarować go komuś pod choinkę.

Szkoda tylko, że ta promocja oferowana jest tylko w ten weekend...

Link do oryginalnego tematu z portalu komorkomania.pl:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

DENON DJ

#2 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 20h 4m

Posted 20 December 2011 - 18:09

Ja tan nie żałuje, że oferta jest tylko dla klientów All Inclusive Max, bo po pierwsze nie mam głównego numeru w Play, a po drugie w życiu nie wziąłbym Motoroli. Miałem już kiedyś jedną sztukę....

Posted Image

Najgorszy telefon jaki miałem w ogóle w rękach...  Dobrze zdaje sobie sprawę, że dzisiejsze modele to już inna historia jednak wielki niesmak do produktów tego producenta pozostał. Dlatego pomimo, iż żyletka prezentuje się nie najgorzej to nie interesuje mnie zupełnie.

Co do "promocji" to niestety to słowo zdewaluowało się ostatnio niesamowicie, w szczególności w ustach osób związanych z Play.

#3 OFFLINE   marmal215

marmal215
  • Autor tematu
  • User
  • 607 posts
    • Time Online: 21d 6h

Posted 20 December 2011 - 20:16

Osobiście też nie wziąłbym jej :) mam uraz do motoroli. Ale może znaleźli się tacy, którzy do tej marki nic nie mają, szukają dobrego (?) Smartphonea i to byla dla nich okazja :)

DENON DJ

0 user(s) are reading this topic