Jump to content

Historia i wizja działana Forum Sony Ericsson World

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 14h 1m

Posted 25 August 2011 - 11:01

Forum SonyEricsson-World.com zostało założone przez trzech zapaleńców, którym przemijający szybko czas nie wybił z głowy pasji związanej z marką Sony Ericsson i działalnością na Forum. Przez wiele lat nie były ich w stanie powstrzymać żony, dzieci, awarie prądu i problemy z Internetem... i pewnie gdyby nie ciągnąca się miesiącami fatalna sytuacja ich Alma Mater, ta strona nigdy by nie powstała.

Mógłbym tu wkleić setki sytuacji, które wymogły taką konieczność, ale zamiast tego wolę pisać setki nowych wątków, z których mam nadzieje, że coraz liczniejsi Użytkownicy będą mogli czerpać wiedzę i satysfakcję.

Nie jesteśmy oficjalnym forum o SE, nie mamy specjalnych dojść do tego jak i u innych producentów mamy jednak pasję i wizję, którą będziemy się starali Was zarazić.

Jesteśmy pierwszym polskim międzynarodowym forum poświęconym marce Sony Ericsson. Naszym celem jest stworzenie globalnego forum, w którym każdy będzie mógł znaleźć teksty, zdjęcia, filmy, linki do wszystkich stron traktujących o Sony Ericsson i szeroko rozumianym rynku telekomunikacyjnym.

Mam nadzieje, że będzie nas wspierać i pomożecie nam w realizacji naszej, mojej i ...Twojej pasji.

0 user(s) are reading this topic