Do promocji „Testuj smartfona” w Play zgłosiło się przez internet już 150 tys. osób, czyli tylu ilu objąć miał akcja. Nie wszyscy jednak przychodzą po odbiór telefonu, dlatego dalej można się zapisywać się na tę ofertę.
Promocja „Testuj smartfona” rozpoczęła się półtora miesiąca temu. W ramach akcji można bez zobowiązań wypożyczyć na 2 tygodnie telefon Huawei Ideos U8500 razem z kartą SIM i pakietem 1GB danych w Play Fresh.
Rzecznik Play Marcin Gruszka poinformował właśnie, że do promocji na stronie zgłosiło się już 150 tys. osób. Właśnie taką liczbę uczestników wyznaczył dla tej akcji operator sieci. „Czy oznacza to, że nie przyjmujemy już zapisów? Nie! Ciągle przyjmujemy zgłoszenia” - deklaruje Marcin Gruszka. „Nie wszyscy testerzy wybierają sklepy, nie wszyscy zgłaszają się po odbiór smartfona” - wyjaśnia. Gruszka nie podaje przy tym, ile osób zrezygnowało w ten sposób z promocji, zwalniając miejsca dla innych. - Nie mam takich danych. To jest bardzo elastyczne i zmienia się każdego dnia.
A jakie są Wasze opinie dotyczące tej akcji, może sami wzięliście w niej udział? Jeśli tak to tym bardziej namawiam do zabrania głosu.
Źródło:

W akcji „Testuj smartfona” zgłoszenia trwają dalej
Started by Mikołaj, Oct 04 2011 16:27
8 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 04 October 2011 - 16:27
#2 OFFLINE
Posted 04 October 2011 - 17:36
ja swojego hiuego odbieram w okolicy 28 października więc wypowiem się jak go dostanę do łapy

Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#3 OFFLINE
Posted 04 October 2011 - 17:59
Ja tak sobie myślę nad wzięciem udziału 
@edit:
Zarejestrowałem się, ciekawe czy mi się uda ;d zbytnich nadziei sobie nie robię, zwłaszcza, że nie ma zbytnio na co czekać, to ponoć "złomiasty" smartfon

@edit:
Zarejestrowałem się, ciekawe czy mi się uda ;d zbytnich nadziei sobie nie robię, zwłaszcza, że nie ma zbytnio na co czekać, to ponoć "złomiasty" smartfon

Edited by PhoneM, 04 October 2011 - 18:34.
#4 OFFLINE
Posted 04 October 2011 - 18:28
To powoli musiałbyś już finalizować myślenie, bo pewnie za dużo sztuk to im już nie zostało
Ja ani nie mam ochoty na smatfona, a już tym bardziej na Huawei'a.

#5 OFFLINE
Posted 04 October 2011 - 18:36
może bym spróbował? Ale nie jestem pewien, czytalem trochę o nim i w większości były to negatywne komentarze. Na razie nie ma recenzji tego smartphone'a, a chętnie bym przeczytał i się upewnił.
#6 OFFLINE
Posted 05 October 2011 - 00:13
Hehe, reasumujmy:
- uzyskują ponad 150 000 różnych danych osobowych, których mogą nękać ofertami,
- uzyskują 150 000 nowych klientów, których mogą naciąć na dodatkowe doładowania i przekroczone limity transmisji danych,
- mogą wytaczać procesy sądowe wszystkim, którzy nie zwrócą urządzenia na czas
Pomijając fakt, że tego chińskiego chłamu nie wziąłbym do ręki, to i tak bym nie skorzystał bo nie mam zaufania do operatora który nacina ludzi na wielotysięczne rachunki sprzedając produkty, które wymagają transmisji danych i się same aktualizują
Dobry chwyt marketingowy, pewnie zarobią na tym kokosy
Takie czasy, w Chinach można zamówić cokolwiek za kilka dolarów, a potem zrobić z tego wielkie show
- uzyskują ponad 150 000 różnych danych osobowych, których mogą nękać ofertami,
- uzyskują 150 000 nowych klientów, których mogą naciąć na dodatkowe doładowania i przekroczone limity transmisji danych,
- mogą wytaczać procesy sądowe wszystkim, którzy nie zwrócą urządzenia na czas

Pomijając fakt, że tego chińskiego chłamu nie wziąłbym do ręki, to i tak bym nie skorzystał bo nie mam zaufania do operatora który nacina ludzi na wielotysięczne rachunki sprzedając produkty, które wymagają transmisji danych i się same aktualizują

#7 OFFLINE
Posted 05 October 2011 - 18:36
Wygrałem, termin to 25-27 listopad
Wiem, że to "Hjułałej" to dziadoctwo, ale cóż, jak za free to dlaczego nie
Wiem, że to "Hjułałej" to dziadoctwo, ale cóż, jak za free to dlaczego nie

Edited by PhoneM, 05 October 2011 - 18:37.
#8 OFFLINE
Posted 08 October 2011 - 09:56
Co mi szkodzi?Spróbuję swoich sił,może się uda.
#9 OFFLINE
Posted 16 October 2011 - 10:15
Ja miałem tego smartphona jakiś miesiąc temu.
Powiem tak, jak na testy, telefon OK, muli ale do zapoznania się z androidem za free jest wystarczający i przekonał mnie do tego typu telefonów.
Jeśli chodzi o nękanie, jeszcze ani razu nie spotkałem się z sytuacją, żeby mnie nękano z tego powodu a jestem na takie coś po Orange uczulony.
A testy tego telefonu są w sieci wystarczy tylko poszukać.
Pozdrawiam
Powiem tak, jak na testy, telefon OK, muli ale do zapoznania się z androidem za free jest wystarczający i przekonał mnie do tego typu telefonów.
Jeśli chodzi o nękanie, jeszcze ani razu nie spotkałem się z sytuacją, żeby mnie nękano z tego powodu a jestem na takie coś po Orange uczulony.
A testy tego telefonu są w sieci wystarczy tylko poszukać.
Pozdrawiam