Jump to content

Xperia active unboxing - film

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,542 posts
    • Time Online: 173d 19h 54m

Posted 02 October 2011 - 13:07

Portal

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

po raz kolejny przedstawił wideo z rozpakowywania telefonu Sony Ericsson. Tym razem głównym bohaterem seansu została Xperia active. Telefon pojawił się już w polskim sklepie Sony Ericsson w kolorze Black-RedOrange, co zapowiadaliśmy w tym temacie. Przypomnę, że od 5 października dostępny będzie w kolorze Black with White.

Poniżej zamieszczam film z rozpakowywania telefonu. Ciekawi mnie jaki będzie zestaw dla Xperii active przeznaczonej dla polskich odbiorców...

Katshing testar Sony Ericsson Xperia Active

#2 OFFLINE   bartq92

bartq92

Super Moderator

• Super Moderator
  • 1,574 posts
    • Time Online: 79d 1h 3m
  • GG:
  • Kraj::
  • Miasto:KMY
  • TelefonHuawei P8
  • Rom: Stock
  • Operator: PLAY

Posted 03 October 2011 - 22:28

A mnie ciekawi, kiedy będzie mnie stać na taki sam moment rozpakowania paczki z tym modelem :)

Trzeba poczekać kilka miesięcy, aż cena spadnie i telefon będzie na moją kieszeń.

#3 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 03 October 2011 - 22:34

Z "dotykowców" to jedyny model, który jak dla mnie wchodzi w grę. Marzę o tym by SE wypuściło następcę W995 - albo w serii W, albo CS, jednak póki tego nie zrobi i przyjdzie czas by przesiąść się na smartfona, to X active jest pierwsza na liście.

#4 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,670 posts
    • Time Online: 153d 5h 27m

Posted 04 October 2011 - 20:38

No raczej nie licz że se wypuści na europejski rynek  jakiegoś dobrego :w:  bądź CS. Prędzej  dla skośnookich ;)

#5 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 04 October 2011 - 20:44

Ja chciałbym coś "normalnego" - jeżdżenie paluchem po wyświetlaczu nie do końca mi odpowiada. Poza tym przynajmniej jak dla mnie Android jest przy całych jego dobrodziejstwach nie jest dla mnie idealnym w nawigacji systemem. Może stwierdzam błędnie, ale posługiwanie się X8, którą mam w domu bardziej mnie męczy niż bawi...

Jak pisałem, jak już smatfon to, na dzień dzisiejszy SE Xperia active :)

#6 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,670 posts
    • Time Online: 153d 5h 27m

Posted 05 October 2011 - 15:15

Powiem Ci, że byłem tak samo skołowany z moim pierwszym telefonem z andkiem (X10) Normalnie się załamałem: Co, gdzie, jak "kliknąć" by odszukać to co potrzebuje.. Jednakże czas zrobił swoje. Wygodne widżety, czy aplikacje na pulpicie :rolleyes:  Mnogość modyfikacji, dogrywania różnorakich programów które ułatwiają wiele rzeczy w codziennym życiu. Grunt to się przestawić :D ;)

#7 OFFLINE   bartq92

bartq92

Super Moderator

• Super Moderator
  • 1,574 posts
    • Time Online: 79d 1h 3m
  • GG:
  • Kraj::
  • Miasto:KMY
  • TelefonHuawei P8
  • Rom: Stock
  • Operator: PLAY

Posted 05 October 2011 - 17:37

Wygodne widżety, czy aplikacje na pulpicie :rolleyes: Mnogość modyfikacji, dogrywania różnorakich programów które ułatwiają wiele rzeczy w codziennym życiu. Grunt to się przestawić :D ;)

Prawda, u mnie modyfikacja X10 MP sporo pomogła :)

Po kontakcie z X10MP i HTC Legend stwiedzam, że jeżeli będę kupował następny dotykowy telefon to tylko z fizyczną klawiaturą. Jednak bardzo kusi ten Active, jednak klepanie smsów na ekranie odstrasza.

#8 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 06 October 2011 - 20:16

W pierwszym poście dodano film nakręcony przez KatshingMobileKing. Szkoda, że nie po angielsku, ale zawsze to kolejne spojrzenie na telefon :) Choć może swoją drogą znajdzie się tłumacz? :)

#9 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Autor tematu
  • Administrator
  • 6,542 posts

Posted 23 December 2011 - 10:30

Xperia active - unboxing

1 user(s) are reading this topic